Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM învinge SCM U Craiova chiar în Bănie

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.10.2013

66-70

 

Cele două formații au început în următoarele formule:

Craiova: Sokk, Maric, Bureau, Căpușan și Poescu                                                                                     Steaua: Tudor, Gallimore, Bosnjak, Nyakundi și Stănescu

Partida a început bine pentru echipa oaspete. După 3 minute și jumătate bucureștenii erau în avantaj, 3-7. Apoi gazdele s-au trezit iar prin reușitele lui Sten Sokk și Andrei Căpușan treceau în avantaj, 14-10. Ultimele două minute ales sfertului inaugural au fost extraordinare pentru olteni. În acest interval aceștia au marcat 9 puncte și abordau sfertul secund cu avans bun, 26-14. Debutul actului doi nu consemnat decât menținerea avantajului din partea gazdelor. După aproape 14 minute scurse din partidă, Topchov creștea avansul gazdelor la 14 puncte. A urmat apoi o perioadă de 2 minute în care nu s-a marcat. Din acel moment Steaua a reușit să echilibreze partida iar la pauză aveau un deficit de 11 puncte, 42-31.

Pauza a fost momentul de care „militarii” au avut nevoie. Au reușit să intre bine în meci și să reducă din handicap după, după două minute din repriza secundă scorul era 42-36. Totuși gazdele s-au redresat pe parcursul sfertului și nu au permis oaspeților să ajungă în situația de a trece în avantaj. Actul decisiv a fost un coșmar pentru SCM U Craiova. Steaua a egalat până la la jumătatea sfertului și au trecut presiunea pe umerii gazdelor. S-a mers cap la cap până înaintea ultimelor două minute. Steaua s-a desprins apoi la două posesii și nu au mai cedat acest avans. Scorul la finalul partidei a fost 66-70 iar Steaua rămâne neînvinsă după două etape în timp ce Craiova a gustat acum gustul amar al înfrângerii.

Procentajele celor două echipe din acțiune au fost destul de modeste, Craiova având 41% de la 2 puncte respectiv 31% de la 3 puncte, în timp Steaua a avut 34% de la 2 puncte și 39% de la 3 puncte. Cifrele ne spun că a fost o partida echilibrată nu de un nivel excelent car în final a adus victoria Stelei.

45 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    ...
    azi va fii liniste pe site!!!

    cu 10 ani în urmă (09.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      glume
      E prima data cand iti si reuseste ironia,felicitari!

      cu 10 ani în urmă (10.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Craiova
    Pacat pt aceasta infrangere.Asa se intampla cand te consideri superior(echipa asta putea sa urce pe un val de simpatie formidabil).Aparare "0",atac haotic(s-a vazut absenta lui Seals, care nu inteleg de ce nu a jucat din moment ce Halik nu a fost folosit).Sa speram ca a fost o intamplare nefericita.Trebuie sa mergem inainte!Nu Meea?"Tu ti-o doresti cel mai mult mult".Hai Stinta!!!!

    cu 10 ani în urmă (09.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      replay
      gresesti! nu imi place caramida cu care se bat unii pe aici! in rest numai de bine! chiar vreau Craiova o echipa competitiva , altfel cine mai joaca!!!!!!!Constanta ajunge ca experienta , preferam sa fie si ei mai buni!Dar m-a deranjat foarte mult comentariul despre transmisia de la Chiajna, nu trebuie sa desconsiderati chiar asa o echipa , doar pt ca nu are fani...fiecare a inceput de undeva! si nu e nici o echipa buricul targului

      cu 10 ani în urmă (10.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      vlad-ucv
      Ai punctat impecabil,desi ar mai fi destule de adaugat.Deocamdata sa ne autosugestionam ca a fost un accident.Atentie insa la principiul conform caruia tot ce s-a construit cu intelepciune,cumpatare si modestie in timp se poate narui brusc prin haos si aroganta(s-a intamplat la case mari,daramite la Craiova...).

      cu 10 ani în urmă (10.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    ....
    Maine vorbim despre meci,acum e la ''cald''!

    Dl. Micinic de provocarile astia vorbeam zilele trecute..inca un exemplu...e chiar primul mesaj!...ce putem face sa evitam avertismentele si ce urmeaza lor?...unii useri numai cu asta se ocupa!....ii incurajam?
    Multumesc!

    cu 10 ani în urmă (09.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      Infrangere
      Ati pierdut.... mare branza, maine e o nou zi si exista o noua sansa pentru o noua victorie sau o noua infrangere, viata merge mai departe si nus tii ce te asteapta dupa colt!

      P.S. Ganditi pozitiv si nu mai tratati totul ca fiind atac.....
      P.S2 Ce am spus nu am spus cu rautate si nu am avut nici macar o urma de intentie sa jignesc!

      cu 10 ani în urmă (09.10.2013)
    Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ZZZ :

    ...
    Ma bucur pentru victoria Stelei in principal pentru ca sunt mare fan Jojic.

    PS: cam multe greseli in articol...nu verificati cand scrieti?

    cu 10 ani în urmă (09.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    ...
    nu am de ce sa imi cer scuze, nu am atacat pe nimeni, cine s-a simtit atacat e problema lui!ma repet ca sa fie clar, comentariul despre transmisia de la Chiajna m-a deranjat si nu cel care l-a facut! nimeni nu ar trebui sa aiba o asemenea atitudine!

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      ....
      Nimeni nu a atacat echipa din Chiajna (in sensul de jucatori, antrenori sau spectatori) ci doar ni se pare ca nu e normal ca, conducerea acestei echipe sa desconsidere competitia renuntand 4 titulari. Toate astea cu ajutorul federatiei.

      cu 10 ani în urmă (10.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      ochiul din umbra
      din pacate ne intoarcem la FRB, oricum o cotim...
      eu m-am uitat la Chiajna, jucatorii nu sunt vinovati de ce se intampla si chiar se straduiesc. anul trecut am vazut meciuri trantite de jucatori mari pt lipsa banilor, chiar daca nu spusa pe fata problema lor si fara sa ii intereseze de simte sala

      cu 10 ani în urmă (10.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    sa pastram linistea....
    ....

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    .......
    daca nu intelegi ESENTA,e problema ta!...eu de multe ori vorbesc cu ''substrat'',asta e,sunt cativa pe aici care au invatat sa citeasca printre randuri!
    Ii felicit!....acum sa vorbesc mai rar : nu poti promova un sport la tv cand in tribune sunt 27 spectatori,ce audienta ai?..care e interesul fata de acel meci?....cine se uita la meciul ala?....de ex. eu ma uit ,ca si telespectator la mures - gmm ,oradea- cluj, asesoft - timisoara ,ca am ce sa vad in meciurile alea,dar la asesoft - chiajna,ce sa vad?....sau mai nou farul,trbuie sa mai spunem si adevarul,ca asa dupa perdea ni se pare totul roz si in realitate e gri....spre negru!

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Eugenb :

    Mandici
    E cam singurul vinovat pentru meci. S-a dovedit a fi un meci la care a fost lipsit de inspiratie. Speram sa nu se mai repete pentru ca altfel se va juca in sala mica(e adevarat, pe timp de iarna, e mai calduroasa).

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      eugen
      Are multe fixuri,dar nu e corect sa-l scoti singurul tap ispasitor,telegrafic spus l-au "ajutat" din plin si sarbii lui.In rest, felicitari pentru modul lucid in care ai punctat.

      cu 10 ani în urmă (10.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    mandic
    Tin sa iti impartasesc parerea despre vinovatul acestui meci. SI cu toate ca probabil ma voi contrazice singur , nu il condamn decat pentru lipsa de inspriatie din ultimul sfert. S-a vazut clar ca a luat steaua la pret de matineu, cand diferenta a ajuns la +15 a incercat sa ii integreze si pe jucatorii mai putin folositi , vezi un Mocanu , un Capusan, Un Topchov, l-a introdus pe Dzambic in conditiile in care lui Sokk ii mergea mana de la 3 p. Probabil a incercat sa inchida gura celora ce il acuzau ca foloseste rotatia scurta si isi oboseste excesiv jucatorii. UIte ca am inteles aseara de ce prefera Mandic sa foloseasca rotatia scurta . Inlocuirile lui POpescu si Sokk cu Dzambic si Topchov i-au scos pe primii complet din mana . Ceea ce m-a frapat in schimb cel mai mult a fost lasarea pe bara a lui Seals pentru un Hallik ce nu a fost folosit niciun minut . De asemenea nu am inteles de ce a insistat cu Capusan in ultimul sfert , cel ce practic a pierdut 3 posesii consecutive ( 2 aruncari aiurea + pasi ) . Parerea mea este ca ne-am batut joc de un meci pe care trebuia sa il castigam la peste 25 de puncte.

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    suporteri
    sper sa vina suporteri in numar cat mai mare la meciul de joi cu levski sofia si ai nostri sa isi spele pacatele pentru meciule xecrabil de aseara . In fond si la urma urmei "suntem cu echipa noastra si la bine si la rau " nu ?cel putin eu asa sper

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    succes
    Mult succes ii doresc echipei voastre joi. Orice evolutie buna din partea unei echipe romanesti ne bucura pe toti!Sper sa fie mai inspirat Mandici!

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    Blocaj
    Pentru mine ,care am vazut meciul,exista un singur ''cui'':MANDIC!
    De ce?
    Pentru ca a pregatit execrabil meciul cu Steaua!...cum e posibil ca jucatorul nostru numarul 1 Seals, sa nu fie trecut pe foaia oficiala a acestui meci?...ca antrenor trebuie sa vezi perspectiva,pana acum l-am crutat pe domnul Mandic, dar au inceput sa se adune balbaielile lui si nu e ok!
    Sezonul trecut a avut scuza bancii scurte ,ok,asa era,n-a cerut nimeni mai mult decat era posibil sa realizam,dar anul asta Tomita i-a facut in opinia mea superlot!....si ce vedem?....ca nu e in stare sa-i roteasca ok pe jucatori,adica exista un blocaj al lui in timpul desfasurarii meciului si nu numai....colegul a punctat foarte bine cum 3000 de oameni au vazut in sfertul 4 Capusan trebuie schimbat,numai Mandic n-a considerat asta!.....de ce l-am adus pe Topchov? (superpivot),sa-l folosesc 5-10min/meci,ca pe juniori, in conditiile in care singurul jucator de pozitia 5 Dragusin e accidentat?.....pozitia 1 a Stelei,ne-a marcat 34 puncte aproape jumatate din punctele echipei Steaua,adica doi jucatori de 1,83m,fara ca banca noastra sa reactioneze si sa schimbe ceva....incredibil....s-a ''intarit'' banca cu secundul Nisic,pai nu vad ce value added aduce....poate nu stiu eu unde sa ma uit!!!!!.....au fost adusi Maric,Popescu,Sokk,Kovac,Topchov,Capusan,toti jucatori cu mare experienta,jucam mai prost ca sezonul trecut!!!......dam air ball-uri ,penibil,anul trecut n-am vazut din astia!
    Si inca un exemplu de antrenor cu ochelari de cal.....etapa viitoare Craiova joaca la Constanta,n-ar fi fost mai logic Seals sa stea acolo?????....sau putea sa fie inscris aseara pe foaia oficiala (Seals) si sa i se dea minute,daca era cazul!!!.....dezamagitor!!!

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    ......
    Cand dai 66 puncte in fata Stelei acasa,trebuie sa te uiti mai mult in ograda ta si sa mergi ca pisica!...insa,2 cuvinte si de arbitrii:

    Faur - arbitru international - fara personalitate,nu si-a asumat deciziile importante,a jucat pitulusu tot meciul!
    Epure - a fluierat ce a vazut - ok
    Martinescu Fabiana - arbitru international - :))))) - a stricat tot meciul,colegii ei au fluierat in compensatie ca sa-i acopere ei tampeniile...are un tupeu GOLANESC ,de fiecare data cand fluiera se uita la reactia observatorului meciului si in functie de asta isi construieste urmatoarele decizii....jucatorii ambelor echipe la fiecaRE decizie a ei se inchinau....incearca sa-l copieze pe Ciulin dar IQ -UL aluia e mult mai mare decat al ei!.....fata asta este ''fortata'' de Colegiul Central de Arbitrii cu meciuri tari dar ea nu e la nivelul ala!....s-a facut de ras ieri si nu vreau s-o mai vad la Craiova arbitrand!

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      albitrii
      Nu stiu cum albitreaza papagalii astia pe afara ca in campionatul intern sunt in contratimp..... In meciul cu Energia Ciuia a primit un fault doar ca a indraznit sa ii comenteze lui Grigoras in faza anterioara(stiu ca ii circar dar nu cred ca un astfel de fluierici trebuie sa isi arate muschii cand si cum vrea el), pasi au fost de nenumarate ori dar de fluierat..... A faultat la un moment dat Meda, din spate, vizbil din avion, dar din trei nu a vazut niciunu..... Au gresit penibil impotriva ambelor echipe, nu au favoizat pe nimeni, au fost doar prosti.....

      cu 10 ani în urmă (10.10.2013)
    • SCM "U" Craiova Vladut10:

      ....
      Sunt cativa (foarte putini ce-i drept) care ''vad'' jocul...ex Epure a jucat baschet si stie sa interpreteze fazele !....imi place si Faur,dar Alin de multe ori nu se implica,desi ar putea!:)
      Martinescu asta - tupeu cat Casa Poporului (are spate) ,dar valoare.....nexam!....PENIBILA!!!
      Grigoras fluiera bine cu Ciulin!:))))

      cu 10 ani în urmă (10.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      albitrii
      Si grigoras stie si Martinescu stie dar din pacate nu isi dau interesul, li se falfaie de ce fluiera pentru ca observatorul nu are treaba sa scrie si sa le dea note mici.... La Cluj tovarasul observator a fost ocupat sa urle la Perovici care s-a ridicat in picioare si avea ceva de comentat.... albitrii au fost multumiti sa ii spuna sa stea jos de cate ori erau doi in picioare (nu pentru proteste, pentru indicatii). Albitrajul a fost penibil, absolut penibil.... Ciua ar fi meritat un tehnic pentru ca si-a scos aparatoarea de dinti si a aruncat-o sub banca de rezerve in fata albitrului......

      cu 10 ani în urmă (10.10.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    deja vu
    Parca vad ca se repeta cazul Achim.Acum un an toata luea dadea in el....vad ca se intampla si la casele mai mari.....\La al doilea meci haideti sa dam in antrenorul care a adus echipa unde a adus.

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    ......
    Ma astept sa comenteze mai mult si mai ''bine '' cei care n-au vazut meciul!:))))....ei sunt cei mai buni analisti!:)))

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    ...
    citat de la un mare cunoscator: "mai bine pastram linistea"...mai bine asta faci.

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      ....
      Incerc sa tastez incet sa nu deranjez adevaratii cunascatori de p'aici... vad ca stiti ce se-ntampla si la craiova, si la chiajna, si la oradea, chiar si la cluj... totusi cum spunea un "mai putin cunoscator" mai sus nu a fost acum primul meci in care Mandic s-a "balbait", si nu e primul meci in care am fost dezavantajati de arbitrii, deci in opinia mea, d'aia si-au permis "sudistii" sa-l critice nitelus pe Mandic si pe duduia arbitru.
      Toate urarile!

      cu 10 ani în urmă (10.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      Cearta
      OAre ii musai sa ne certam zi lumina? Oare nu putem trece peste ce s-a intamplat prin toamna primavara? Ultimele posturi ale "oltenilor" sunt ok, nu ataca pe nimeni si nimic, se vorbeste concret ...... Personal mi-ar place sa citesc despre meciuri si nu sa tot rascolim mortii! Eu zic sa mergem mai departe, sa discutam omeneste/amiabil si sa ne bucuram de sportul asta care pare sa fie intr-o pasa buna anul acesta si asta chiar daca a inceput foarte impiedicat!

      P.S. Albastru, iti dau tie replay dar asta nu inseamna ca ma refer neaparat la tine!!!!

      cu 10 ani în urmă (10.10.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      ...
      Vreau sa-ti zic hell, ca mie, si sunt convins ca sunt multi p'aici prin Oltenia cu sentimentul asta, imi sunteti mult mai dragi voi ardelenii si implicit echipele voastre, decat bucurestenii sau ploiestenii... Nici nu cred ca am inceput eu vreo cearta si o sa incerc sa nu mai raspund chiar daca mai apar provocari, pentru ca, ai dreptate, ar trebui sa vorbim numa de baschet.
      Salutari!

      cu 10 ani în urmă (10.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      @Albastru
      Ba ai inceput, si inca cu mine :D, da ce conteaza..... viata merge mai departe si trebuie sa ne belim ochii inainte sa avem grija sa nu dam cu scafarlia de ceva sau sa ne impiedicam si sa ne rupem gatul privind inapoi...... Eu stiu un lucru, iubesc "U" si baschetul de calitate vazut in sala! Accept orice infrangere, cu absolut oricine atata vreme cat se joaca baschet!!!! Sincer chiar m-am bucurat ca Chiajna pune probleme si joaca la victorie pentru ca asta inseamna ca ai 11 adversari cu care sa joci baschet! Mi-a placut cand am jucat cu Craiova si ce a jucat Craiova, mi-a placut meciul cu Oradea chiar daca am pierdut si am vazut doar bucati la televizor, mi-a placut meciul de aseara cu Rovinariul.... as spune ce nu mi-a placut la Rovinari dar din pacate nu am unde...... Pana la urma vorbind baschet cred ca putem uita care de pe unde suntem..... Politica eu o fac la coltul strazii cu amici fricosi.... aici vreau baschet!!!!

      cu 10 ani în urmă (10.10.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      cum zici tu...
      ...

      cu 10 ani în urmă (11.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    arbitri
    nu m-as lega atat de tare de arbitrii. Fabiana a arbitrat prost , dar prost pentru ambele echipe as indrazni sa spun . Bine , faptul ca la inceput ne-a avantajat cu cateva decizii pe noi(mie asa mi s-a parut ), iar la sfarsit i-a avantajat pe ei , este altceva . Vladut10, nu arbitrii ne-au pierdut partida ci modul absolut execrabil cum s-a jucat sfertul 3 si 4. M.sandor , daca ai fi vazut meciul pe viu ai fi inteles de ce "Dam" in antrenor .

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    .....
    Am specificat ca NOI ne-am batut singuri,ma rog, sa zicem ca i-am ''ajutat'' mult pe Steaua sa ne bata....o infrangere neprogramata!....dureroasa!...sa conduci cu 14-16 puncte ,sa joci acasa....asta e!
    In ceea ce o priveste pe Martinescu imi mentin parerea in cunostiinta de cauza!...ea a aratat o tenta rautacioasa,golaneasca,chiar!.....nu vorbesc de deciziile pe care le-a fluierat ca o demolez,nici de mecanica ei in meciul asta,ca iar ar fi dezavantajata!....deocamdata ne oprim aici!....fata ''are spate'' altfel n-ar avea tupeul asta!...e sustinuta!

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    vladut
    ideea e ca arbitrajele cam lasa de dorit aproape peste tot.unii se baga si cand diferenta e 20-30 de puncte

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    vladut
    ideea e ca arbitrajele cam lasa de dorit aproape peste tot.unii se baga si cand diferenta e 20-30 de puncte

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    @stiinta
    oricine are momente proaste.dupa 2 meciuri sa vii cu chestii din astea e un pic deplasat.bine cva nu s a scandat demisia.

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    cuiul lui Pepelea
    Ia te uita , Craiova s-a lovit de cel mai crunt adversar al echipelor: arbitrii.Anul trecut era un cor de voci dinspre ei cand noi comentam arbitrajul!

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    meea
    asa este meea, cand nu trecvi prin momente din astea nu ai de unde sa stii cat de frustrant este sa te faca arbitrii , hai sa nu zicem asa, sa fluiere aiurea arbitrii

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    adevaruri
    Mandic este un excelent antrenor de pregatire si un antrenor adesea bajbait la jocuri,dar asta se stie.Arbitrii nostri de obicei arbitreaza in LNB dupa toane si interese,dar asta se stie si mai bine(cei cu "spate" ca Fabiana isi permit si obraznicii si sfidari,ca sa fie spectacolul complet),dar ca sa batem atat apa-n piua pe aceste 2 teme aduce mai mult a construire de alibiuri(si n-ar fi deloc de mirare) decat a realism!Sa spunem si ca Dzambic nu ar mai fi trebuit adus dupa ce lotul se conturase(vom vedea asta pe parcurs),ca Topchov si Capusan nu sunt sub nicio forma solutii pentru a ocupa un loc pe podium si,intrucat nu am jucat singuri,ca Jojic este un antrenor foarte bun!

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    ....
    1. Mandic - sa faca bine sa nu mai bajbaie la jocuri- asta daca vrem sa ajungem pe podium cum ziceai tu... oricum, pentru mine, asa cum zicea un mare pilot de formula 1, "terminand pe locul 2 esti primul care pierde" :). Pierderea meciului, de care vorbim aici, i se "datoreaza" in mare masura lui..a si recunoscut la conferinta de presa. Nici pregatirea meciului nu a fost ok... Seals lasat afara, Halikk cu probleme medicale, am inteles, nu a jucat deloc.
    2. Arbitrii... meciul asta nu l-am pierdut din cauza lor, dar, cum ai zis tu, duduia a iesit in evidenta in mod negativ... apropo ce parere aveti de faza aia pe final cu Bureau (in loc de 3 am avut doar 1 punct ).
    3. Dzambic a fost adus, cred, pentru ca este iubit la Craiova, face si spectacol... eu sper sa fie util ( in meciul asta nu i-a iesit nimic ).
    4. Topchov a semnat doar pentru 3 luni, cat lipseste Dragusin, sincer s-ar putea sa avem nevoie de el pana la final. Capusan... dezamagitor intr-adevar.
    Campionatul e la inceput, nu e o tragedie ca am pierdut, doar ca nu si-au gasit momentul, chestie de psihologie a maselor :), in conditiile in care tot ei au facut din meciul asta "meciul anului"...
    2.

    cu 10 ani în urmă (11.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      dialog
      1)Iti dau dreptate
      2)Iar iti dau dreptate,dar imi dau si mie(ha,ha),a fost evident "and one" la Travis,dar aroganta madamei si-a spus cuvantul.
      3)Nimeni nu contesta ca e iubit si ca era intruparea spiritului local,dar la modul cum se conturase lotul nu ar mai fi fost oportuna revenirea lui,incluzand toata tevatura pe care a creat-o,ce nu a cazut bine nici coechipierilor,chiar daca niciunul n-a exprimat-o.
      4)Irelevant pe cate luni a semnat Topchov,un jucator bun,dar insuficient de bun pentru ambitiile din acest sezon.
      5)Adevarat,campionatul e lung si sunt abia la inceput,dar tare mi-e teama de proverbul cu cine alearga dupa doi iepuroi...Si din nou de acord cu tine,prost gestionat momentul cu meciul anului,ceva similar celui pierdut cu Dinamo in sala Ion Constantinescu,dupa ce condusesem cu 24 de puncte,dar cand aroganta fara suport o ia la galop...

      cu 10 ani în urmă (11.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    .....
    De Mandic am evitat sa discut pana acum...am considerat ca e mai bine asa!...dar acum ''s-au adunat cam multe'' si trebuiesc spuse si in campionatul trecut a gresit de multe ori si n-am zis nimic,dar acum lotul pe care-l ai la dispozitie TE OBLIGA SA JOCI BASCHET!....nu sa ''visezi''!

    alb&albastru....BRAVO!...eu uitasem de faza aia!:).....domnilor ala a fost fault cos,adica 2 puncte validate + 1AL pentru Craiova,argumente?....jucatorul Bureau a initiat o ACTIUNE DE ARUNCARE LA COS IN TIMPUL CAREIA A FOST FAULTAT DE CATRE UN APARATOR MINGEA A INTRAT IN COS SI COSUL TREBUIA VALIDAT!.....cine a fost responsabil de faza?.....individa Martinescu care atunci cand a fluierat GP - ul era arbitru de cap(arbitru cel de sub panou,pe romaneste),duduia s-a grabit sa se duca la masa oficiala sa semnalizeze,in loc sa valideze COSUL!..il intreba pe Epure daca sa dea cos sau nu!:))))....pai ala stie ce-ai fluierat tu ,duduie?....sunt multe dar deocamdata ma opresc aici!

    cu 10 ani în urmă (11.10.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    Topchov@Capusan
    Topchov e jucator ...va spun eu!....e in primii 3 pivoti din Romania,dar trebuie sa-i dai minute si sa stii sa-l joci!.....trebuie pastrat tot campionatul,o sa ne ajute mult,o sa vedeti!

    Capusan vine dupa niste accidentari urate de tot,care din pacate pentru el s-au legat....trebuie avuta rabdare cu el si treptat trebuie sa-i dai minute,nu intr-un meci cu Muresul nu-l bagi deloc si in urmatorul meci joaca 29minute!.....ma auziti domnul Mandic?????....Capusan acum poate ajuta echipa jucand constant 12-15 min/meci,atat....nu e acum de primul 5 si uitat acolo cum s-a intamplat in meciul cu Steaua!!!!!!

    cu 10 ani în urmă (11.10.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Mandic
    In esenta:este un tip de o seriozitate nemteasca si inteligent pe deasupra.Ca orice sarb autentic este tributar multor stereotipuri,respectiv este un antrenor extrem de crud,la inceput de drum,ca atare isi mai pierde luciditatea pe parcursul jocurilor cu miza,dar asta nu-i nici pe departe o noutate.Acelasi "schiop" Mandic,evident ca nu singur,a realizat sezonul trecut un parcurs excelent,ca atare este profund imoral si incorect sa fie unicul tap ispasitor,sau cum spuneam,vor unii sa se spele astfel pe maini si-si pregatesc alibiuri?Nu m-ar mira catusi de putin,iar inteleptele proverbe populare spun multe...

    cu 10 ani în urmă (11.10.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    ......
    N-are viteza de reactie.....pur si simplu nu reactioneaza la mutarile adversarilor!......asta ne macina.....antrenor perfect nu exista, dar meciul asta el l-a pierdut!.....sincer de multe ori ne uitam cum adversarii marcheaza 8-10 puncte consecutiv iar el nu cere TO!......nu stie sa ''rupa'' JOCUL adversarilor....anul trecut a comis-o rau de tot la TImisoara, ROvinari acasa, deci nu e chiar un debutant in blocaje din astia, emotionale le as numii!

    cu 10 ani în urmă (11.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!