Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM se impune în fața celor de la Gaz Metan

Silviu Isailă

Silviu Isailă
15.03.2015

Steaua CSM s-a impus în fața celor de Gaz Metan, scor 65-78, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 24 a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Startul partidei a fost unul echilibrat, cele două echipe nereușind să se distanțeze pe tabela de marcaj. Gazdele au încheiat primul sfert cu o reușită de trei puncte, prin Pustahvar care a marcat în ultima secundă de la aproximativ opt metri. Scorul după primele zece minute de joc a fost 22-20. Sfertul secund le-a aparținut steliștilor care s-au distanțat pe tabela de marcaj, intrând la cabine cu un avantaj de zece puncte, scor 31-41.

După reluarea partidei, medieșenii au fost cei care au controlat jocul, apropiindu-se la doar trei puncte, cu aproximativ cinci minute rămase din penultimul act. Până la finalul sfertului, oaspeții și-au majorat avantajul, scor 49-57, după 30 de minute de joc. În ultimul act, Gaz Metan a dat semne de revenire, venind la patru puncte de adversar, cu cinci minute rămase din meci. Steliștii au gestionat mai bine finalul de meci, impunându-se cu scorul de 65-78.

Gaz Metan nu s-a putut baza astăzi pe antrenorul principal al echipei, Ovidiu Teleabă care a absentat la această partidă din cauza unor probleme medicale.

Cel mai bun marcator al Gazului a fost Aliaksandr Pustahvar cu 16 puncte la care a mai adăugat 7 recuperări și o pasă decisivă. Marko Djurkovic a terminat în double-double cu 14 puncte, 20 de recuperări și 6 pase decisive.

Pentru Steaua, Titus Nicoară a reușit 25 de puncte și 10 recuperări. Wilburn Amis a terminat în double-double cu 14 puncte, 12 recuperări și 4 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!