Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua învinge la Ploiești și se califică la Turneul semifinal

Costin Marinescu

Costin Marinescu
09.04.2013

Steaua București s-a impus cu 64 - 52 în partida cu CSU Ploiești 2 într-o partidă din cadrul etapei a VIII-a a Ligii 1 masculin ce s-a disputat la Brazi. Pe fondul unei apărări foarte bune, ploieștenii au condus la capătul primei reprize, 26 - 23, dar au plătit tribut ratărilor de la libere greșelilor făcute în zona de 3 secunde.

Marcatori:
Ploiești: Negoițescu (21), Ene (12), Dumitrescu (9), Movileanu (6), Bărăgău (2), Lupușoara (2)
Steaua: Paliciuc (18), Petkovic (14), Samojlovic (12), Tudosă (9), Voinescu (8), Biasutti Vulpe (3).

În urma acestui rezultat, Steaua a acumulat 12 puncte în clasamentul Seriei I și s-a calificat matematic la Turneul semifinal al Ligii 1.

CSU Galați și CSU Ploiești ocupă locurile 2 și 3, cu câte 10 puncte, iar pe 4 este Vabova sf. Gheorghe cu 9 puncte. Având în vedere că Ploieștiul are dreptul să joace la Turneul semifinal, vom avea parte de o luptă în trei pentru ultimele două locuri ce asigurp accesul în faza următoare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!