Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua mizează pe șase tineri în sezonul 2022/2023

Steaua mizează pe șase tineri în sezonul 2022/2023

CSA Steaua București a anunțat că o să mizeze pe șase jucători tineri în stagiunea 2022/2023, mai mulți fiind campioni sau vicecampioni în exercițiu la categoriile U17 și U18.

Potrivit informațiilor transmise pe pagina oficială de Facebook a clubului, în lotul lui Mladen Jojic urmează să se regăsească și Costin Șerbănescu, Alexandru Hărănguș, Andrei Panait, Albert Stan, David Bănică, respectiv Vladimir Spârlac.

 

BASCHET Mizăm pe tineret! Mladen Jojic va avea la dispoziție pentru sezonul următor un lot din care vor face parte și...

Posted by Steaua București on Thursday, August 11, 2022

David Bănică și Vladimir Spârlac au cucerit titlul național la U17, iar la U18 au devenit vicecampioni, în timp ce Albert Stan și Andrei Panait au obținut medaliile de argint cu echipa U18.

Steliștii au trei jucători din vechiul lot care și-au prelungit contractele, respectiv Robin Mandisodza, Zarko Djuric și Karlo Vragovic.

Pe lângă antrenorul Mladen Jojic, revenit după mai mulți ani pe banca roș-albaștrilor, Steaua i-a transferat în această vară pe Strahinja Jovanovic, Vlad Negoițescu, Titus Nicoară,  Luca Vasile și Peter Olisemeka, în vreme ce James Farr n-a fost anunțat încă oficial.

*foto: Ionuț Greere / Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!