Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua primeşte duminică vizita lui Gaz Metan Mediaş

Andrei Militaru

Andrei Militaru
13.12.2014

Steaua CSM Eximbank, singura echipă neînvinsă din campionat, are un meci dificil în etapa a 11-a din Liga Naţională. Elevii lui Niksa Bavcevic vor primi vizita jucătorilor de la CS Gaz Metan Mediaş, o formaţie foarte experimentată, obişnuită cu aerul tare al cupelor europene.

Gazdele au un moral de fier, deoarece nu au pierdut niciun meci în actuala stagiune şi vor să continue seria pozitivă şi să rămână neînvinşi şi după acest duel. Medieşenii, în schimb, au avut evoluţii oscilante în acest campionat. Ei vin după un succes, acasă, cu Atlassib Sibiu, dar, premergător acestui succes au pierdut două jocuri la rând, cu CSM Oradea şi Asesoft Ploieşti, ambele în deplasare. Steaua a câştigat ultimele două întâlniri cu Mediaş, 80-55 în luna martie a acestui an, respectiv 79-74 în octombrie 2013. La capitolul confruntări directe, cele două echipe s-au duelat de-a lungul vremii de 15 ori, 9 victorii revenindu-le ardelenilor şi 6 steliştilor.

Evident, gazdele îşi pun mari speranţe în tripleta Ikonic, Watson Barac, jucători care au făcut diferenţa în majoritatea meciurilor din campionat. De altfel, Ikonic are cea mai mare medie de puncte reuşită pentru Steaua, 15.7/meci, în timp ce Watson este lider la capitolul recuperări şi eficienţă. De partea cealaltă, omul providenţial pentru Mediaş în acest campionat a fost Djurkovic, lider la capitolul puncte (15.6/meci), recuperări (9.4/meci) şi eficienţă ( 17.2 eficienţă medie).

Disputa dintre Steaua şi CS Gaz Metan Mediaş este programată duminică, 14 decembrie, la ora 17.00, în Sala „Mihai Viteazul” din Bucureşti, în direct pe Digi Sport 2.

* FOTO: Facebook Steaua Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!