Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua primeşte vizita lui BC Timişoara într-o restanţă din etapa a 14-a

Andrei Militaru

Andrei Militaru
02.02.2015

După eşecul cu CSU Ploieşti, din runda trecută, Steaua are prilejul să-şi spele păcatele în restanţa cu BC Timişoara, meci care va conta pentru etapa a 14-a din Liga Naţională. Însă, vizita bănăţenilor la Bucureşti nu se anunţă deloc uşoară pentru Steaua. Gruparea de pe Bega a câştigat toate partidele din 2015 jucate în campionat şi şi-a propus să mai bifeze un succes şi pe terenul Stelei. În schimb, echipa lui Bavcevic caută să se redreseze după eşecul cu CSU Ploieşti. Din cele două jocuri disputate în Liga Naţională în 2015, steliştii au pierdut unul şi l-au câştigat pe celălalt.

La capitolul confruntări directe, roş-albaştrii au un avantaj net, 8-3, în faţa bănăţenilor. Precedentul joc direct datează din octombrie 2014, când Steaua s-a impus la Timişoara, scor 85-75. Totuşi, dacă privim locurile în clasament, Steaua se află pe 2, iar BC Timişoara pe 5, cele două echipe fiind separate doar de două puncte, semn că meciul din Sala „Mihai Viteazu” se anunţă a fi foarte echilibrat.

Pentru partida de marţi seara, de la ora 19.00, Steaua pare să fie avatajată de valoarea individuală a câtorva jucători precum Ikonic, Watson, Barac, Nicoară sau Everett, care pot face oricând diferenţa. În schimb, timişorenii îl au pe Zlatko Jovanovic, jucător care este lider la capitolul puncte înscrise pe meci, pase decisive şi eficienţă medie.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Victorie BC!
    Hai sa batem si noi la ei, ca si ei au batut la noi la 10 puncte. Sunt buni, dar atunci ne-au cam prins nepregatiti.

    cu 9 ani în urmă (03.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!