Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua se califică în semifinale după un meci 4 dramatic în fața lui Dinamo

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.04.2016

Steaua CSM EximBank a obținut calificarea în semifinalele LNBM după o partidă nebună în fața lui Dinamo. Militarii au controlat autoritar prima repriză și în sfertul doi Titus Nicoară punea cea mai mare diferență de pe tabelă, 25 de puncte. Până la pauză, Dinamo avea să mai recupereze 8 puncte și astfel după 20 de minute de joc scorul era 48-31. După revenirea de la cabine, cele două echipe au inversat rolurile și în următoarele 10 minute, câinii roșii au șters diferența uriașă de pe tabelă, 59-56 în favoarea Stelei. Finalul a fost incendiar, după ce în sfertul 4 cele două echipe au mers umăr la umăr. Babkauskas cu o triplă și Sulovic după o acțiune de pivot au dus-o pe Dinamo în avantaj, 77-76. Nikola Malesevic a fost eroul Stelei, după ce și-a dus echipa în avantaj. Dinamo a ratat două atacuri în final, unul la scor egal și unul la 79-77 în favoarea Stelei, scor care avea să fie și cel final.

Titus Nicoară a fost omul meciului cu 22 de puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive. Pankracije Barac a adăugat 14 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive, iar Nikola Malesevic a contribuit cu 11 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive.

Pavel Marinov a fost cel mai bun dinamovist cu 21 de puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. Noah Dahlman a adus de pe bancă  17 puncte, iar Nenad Sulovic a terminat în double-double 12 puncte și 11 recuperări, plus 6 pase decisive.

Steaua CSM EximBank va întâlni în semifinale pe BC Mureș Târgu Mureș.

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Mda
    Ce meci, si ce serie. Imi pare foarte rau pentru aceasta echipa mai mult decat incomoda si acest antrenor care nu se pierde cu firea, doar pentru spectaculozitate si baschet de calitate as mai fi dorit sa vad un meci 5 care, cred eu, ar fi fost echitabil la cum s-au desfasurat lucrurile in aceste 4 partide. Cinste lui Dinamo si felicitari Stelei.

    cu 8 ani în urmă (26.04.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca mihnescu :

    .
    Pasi la Malesevic la ultimul cos. Face 3 pasi.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca mihnescu :

    .
    Probabil daca se fluiera, erau cel putin prelungiri sau chiar Dinamo in semifinale. Un exemplu de greseala care schimba tot.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ucj :

    Fault
    A fost FAULT la Malesevic nesanctionat de arbitri

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!