Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSA Steaua iese din lupta pentru playoff

CSA Steaua iese din lupta pentru playoff

În Arena Antonio Alexe din Oradea, SCM Timișoara a dispus de CSA Steaua cu scorul de 85 la 68.

Militarii au început partida cu un run de 10-4, bănățenii au revenit în joc și au egalat situația pe tabelă, dar la finalul primelor 10 minute de joc diferența aproape că se refăcuse, 22-17 în favoarea Stelei. 

Următoarele 10 minute nu au semănat deloc cu primele, SCM Timișoara a dictat ritmul de joc și a reușit să își adjudece actul secund cu 22 la 10 și să intre la cabine în avantaj, 39-32. 

Sfertul trei a fost mai sărac în ceea ce privește realizările ofensive. Se pare că acest lucru a fost de bun augur pentru jucătorii antrenați de Dragan Petricevic pentru că aceștia au reușit să își mărească avantajul de pe tabelă cu 7 puncte, 57-43.

Echipa din Capitală a început sfertul decisiv cu un fault tehnic la bancă, luat din cauza lui Eugen Ilie care nu a fost de acordat cu o decizie luată de brigadă de arbitrii condusă de Amalia Marchiș. Steaua a forțat în continuare revenirea, dar rotația scurtă și absențele din lotul de jucători și-au spus cuvântul și SCM Timișoara s-a impus cu 85-68.

În urma acestui rezultat, CSA Steaua ajunge la 9-16 la general și iese din cursa pentru playoff. De partea cealaltă, trupa lui Dragan Petricevic și-a asigurat locul 7.

Remarcați

Adam Mirkovic - 16 puncte, Sherwood Brown - 14 puncte, 8 recuperări; Milos Komatina - 12 puncte; Mirel Dragoste - 8 puncte; 

Titus Nicoară - 17 puncte, 8 recuperări; Maurice Creek - 14 puncte; Kenneth Brown - 11 puncte; Mihai Gavrilă - 11 puncte. 

*foto: Facebook – Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!