Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua triumfă la Mediaș și rămâne neînvinsă

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.10.2013

Steaua CSM Eximbank București a reușit să învingă pe Gaz Metan Mediaș, scor final de 74-79, pe sferturi: 16-29, 15-11, 18-12, 25-27.

Steuliștii s-au instalat la conducere încă în primul sfert, și în ciuda revenirii medieșenilor din sfertul trei, oaspeții au bifat a treia victorie în trei etape, chiar dacă gazdele s-au apropiat din nou la final.

Pentru Steaua, Nyakundi a înscris 18 puncte, Gallimore 15, Gibbs și Virgil Stănescu câte 12, iar de partea cealaltă, Mandache și Kemp au marcat câte 21 de puncte.

Vom reveni cu detalii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!