Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stefan Bircevic, la cea mai bună prestație personală în Liga Națională

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
27.04.2022

Stefan Bircevic, la cea mai bună prestație personală în Liga Națională

U-BT Cluj-Napoca a câștigat duelul restant din etapa a 17-a a Ligii Naționale, cu SCM U Craiova, cu scorul de 100-97, la capătul unui duel ce a necesitat o repriză suplimentară.

Stefan Bircevic a fost MVP-ul ardelenilor și a avut cea mai bună prestație personală în Liga Națională. Sârbul a terminat cu 27 de puncte, 11 recuperări, dar și cu 5 turnovers.

Bircevic a avut o partidă aproape perfectă din punct de vedere al aruncărilor. El a înscris 5/6 de 2 puncte, 5/5 de la distanță și 2/2 de la linia de libere, iar la finalul meciului a avut un indice al eficienței de +35. După confruntarea de pe teren propriu, jucătorul campioanei a oferit o reacție la cald pentru conturile de socializare ale ardelenilor.

„A fost un meci dificil, am pierdut multe mingi. Nu am arătat energia potrivită și trebuie să reparăm acest lucru pentru a fi pregătiți înaintea Play-Off-ului. Mai avem un joc cu Constanța, apoi urmează Play-Off-ul. Trebuie să arătăm mai multă agresivitate și o altă atitudine. Am demonstrat în acest sezon de ce suntem în stare, trebuie doar să continuăm la fel. Avem o chimie bună, însă astăzi a fost o zi proastă. Sunt sigur că jocul nostru va arăta altfel.”

În ultima rundă a sezonului regulat din Liga Națională, U-BT Cluj primește vizita lui Athletic Constanța.

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!