Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stefan Bircevic rămâne jucătorul lui U BT Cluj-Napoca

Stefan Bircevic rămâne jucătorul lui U BT Cluj-Napoca

U BT Cluj-Napoca a anunțat continuarea colaborării cu Stefan Bircevic. Veteranul din Serbia va petrece al doilea sezon sub comanda lui Mihai Silvășan.

În vârstă de 31 de ani, Bircevic este un jucător de poziția 4, care măsoară 2.11. Înainte de a ajunge la Cluj-Napoca, sârbul a jucat la echipe precum Estudiantes, Partizan, Istanbul BB, Banvit Bandirma, Bonn sau Bursaspor.

În Liga Națională de Baschet Masculin, Stefan Bircevic a jucat 37 de partide și a avut cifre statistice de 11.5 puncte, 4.3 recuperări și 1.4 pase decisive, pentru 13.4 la eficiență. El a încheiat stagiunea cu procentaje impresionante din acțiune , 70.8% de la 2 puncte și 43.0% de la 3 puncte.

În Basketball Champions League, sârbul a strâns în medie pe partidă 9.9 puncte, 4.5 recuperări și 1.7 pase decisive.

Până în acest moment, U BT Cluj-Napoca a oficializat patru nume care vor juca pentru echipa campioană și în sezonul 2022/2023. Este vorba despre, pe lângă Bircevic, Patrick Richard, Andrija Stipanović și Nandor Kuti.

foto: fiba.basketball

12 comentarii la aceasta stire:
  • bela57 :

    In sfarsit !
    Dupa mai multe " multumiri " ( Grasu , Colceag, Brown, Watson ) pe site-ul oficial, in sfarsit si o veste buna, pt mine prima, pt ca Petrica si Stipa nu reprezinta surprize . La tineri prin plecarile lui Grasu si Colceag am ramas efectiv descoperiti, singura explicatie ar fi ca nu mai acordam importanta maxima cuceririi titlului, ci participarii cat mai bune in EuroCup .

    cu 1 an în urmă (30.06.2022) Raspunde
  • Ricardo :

    BIRCEVIC la U BT
    Observ cu stupoare ca știrea nu face valuri... printre suporterii U BT ! Unul dintre cei mai buni jucători din istoria LNBM ! Eu pot spune ca este cel mai valoros component al echipei după Richard. Ma bucur sa-l vad in EUROCUP!

    cu 1 an în urmă (30.06.2022)
    • pipzn:

      Re
      Valurile acelea au fost cand Bircevic a venit la Cluj. Evident ca ne bucuram ca mai ramane dar nu as spune ca este o asa mare surpriza, daca punem contextul de noul buget, competitie europeana, faptul ca este destul de aproape de casa si ca se intelege foarte bine cu Stipanovic, Richard, Kuti, antrenor, staff-ul.
      (Nu imi dati exemplu cu Stewart. El se afla in alt punct al carierei si cel putin vreo 4 sezoane de acum incolo, daca va fi fara accidentari grave, probabil va juca la echipe din ce in ce mai bine cotate valoric. Iar daca s-a simtit bine la Cluj in general, ceea ce din unele fragmente de interviu vazute de mine nu mi-a dat aceasta senzatie, nu ar fi exclus sa il revedem mai spre sfarsitul carierei)

      cu 1 an în urmă (30.06.2022)
    • U BT Cluj-Napoca cata2106:

      Efervescenta
      Stew a fost în ultima vreme subiectul principal, și probabil acolo ar fi euforia maxima dacă ar reveni. În schimb șansele sunt aproape spre zero, în contextul în care a fost player of the week in Big3 și tocmai s-a anunțat ca o sa joace în NBA Summer League.
      Și cei mai iubiți jucători de la Cluj, asta pe baza timpului petrecut la sfârșitul meciului pentru poze și autografe au fost Stew, Guzman, Pat și Stipe. Ei au o carisma aparte care s-a transmis și suporterilor și e normal sa fie valuri mai mari la anunțurile legate de ei, față de restul.

      cu 1 an în urmă (30.06.2022)
    • Benjamin:

      Bircevic
      Ma bucur ca a ramas la U. E clar ca are valoare si cu siguranta o sa ne ajute mult in EuroCup.
      La fel ca si @pipzn nici eu nu vad aceasta miscare ca fiind o asa mare surpriza. Sincer ma asteptam. La momentul acesta al carierei lui eu zic ca U ii ofera multe oportunitati. Un club serios cu buget decent + expunere si meciuri in Europa.

      cu 1 an în urmă (30.06.2022)
    • Benjamin:

      ...
      Ar fi fain un jucator de genul Dave Dudzinski langa Bircevic si Stipe.

      cu 1 an în urmă (30.06.2022)
    • Ricardo:

      Benjamim
      DAVE a semnat in Turcia ! Nu cred ca un asemenea jucător ar trebui acum la U BT CLUJ NAPOCA! Mai degrabă un pivot foarte atletic precum Hogue dar parerea mea ca ar fi bine sa fie mai înalt! In alta ordine de idei cred ca cu un pg de calitate si un 3 la fel de bun echipa va avea rezultate foarte bune!

      cu 1 an în urmă (30.06.2022)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca M F :

    Face valuri
    Si eu ii doream doar pe Petrica si pe Bircevic la Cluj - in rest se pot aduce orice cel putin la acelasi nivel ca jucatorii din anul asta. Am ceva emotii ca poate Stipe in Eurocup dar probabil ca e un mare caracter, cum zicea Silva, si asta conteaza.

    cu 1 an în urmă (30.06.2022) Raspunde
  • Ricardo :

    Una caldă alta rece!
    Astăzi vă părăseste unul dintre cei mai energic oameni din echipa! DUSTIN HOGUE! Foarte bun atlet foarte muncitor si foarte energic.

    cu 1 an în urmă (30.06.2022)
    • Soare:

      Ricardo, ești copia palidă a lui Gyke?
      pentru că primim și noi notificările de pe pagina de facebook a lui U-BT, am aflat în același timp cu tine.

      cu 1 an în urmă (30.06.2022)
    • Ricardo:

      Soare!
      Nu! Fiecare cu echipa lui! :))))

      cu 1 an în urmă (30.06.2022)
    Raspunde
  • Pop Dorel :

    Soare!!!
    Gyke este profesor,foarte documentat și cu acces la multe informații. 😉

    cu 1 an în urmă (30.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!