Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stefan Glogovac va evolua în liga secundă din Ungaria

Stefan Glogovac va evolua în liga secundă din Ungaria

Liber de contract după despărțirea de CSM Târgu Jiu, Stefan Glogovac și-a găsit rapid o nouă echipă, acesta urmând să evolueze în liga secundă din Ungaria până la finalul sezonului 2022-23.

Potrivit kezdo5.hu, Glogovac a ajuns la Veszprém Kosárlabda Klub, formație din al doilea eșalon maghiar, contractul dintre cele două părți fiind valabil pentru restul acestui sezon, plus pentru următoarea stagiune.

Veszprém este pe poziția a cincea în NB I B, grupa roșie, cu un bilanț de 11 victorii și 6 înfrângeri. Seria din care face parte noua echipă a baschetbalistului bosniac este condusă de Honvéd Budapesta (15-1).

Sportivul ce poate evolua pe poziția 4 are ocazia să debuteze în Ungaria la finalul săptămânii viitoare, când Veszprém primește vizita formației Nagykőrösi Sólymok KE.

Glogovac s-a despărțit de CSM Târgu Jiu în urmă cu câteva zile, bosniacul adunând 16 partide în LNBM alături de gorjeni, cu medii de 7.0 puncte și 3.4 recuperări, iar în Cupa României a prins două partide, cu 3.5 puncte și 1.5 recuperări în medie în 15 minute petrecute pe parchet.

Înainte să ajungă în România, Glogovac evoluase doar în Serbia, Bosnia-Herțegovina și Muntenegru.

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!