Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ștefan Grasu: „Mi-a prins foarte bine acest meci”

Ștefan Grasu: „Mi-a prins foarte bine acest meci”

Ștefan Grasu a participat la conferința de presă de după partida câștigată de echipa sa în compania celor de la CSA Steaua cu scorul de 99 la 74. 

Tânărul jucător a profitat de cele 13 minute de joc oferite de Mihai Silvășan și și-a trecut în cont 9 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și un capac pentru un indice de 13 unități la eficiență. Grasu a stabilit recorduri personale ale carierei la nivel de LNBM, privind punctele marcate, recuperările și eficiența. 

Am început timid, am început fricos, am avut emoții la început, dar după am prins tupeu datorită vorbelor domnului antrenor și mi-a prins foarte bine acest meci.

Întrebat cum s-a adaptat la U-BT Cluj, pivotul născut în București a răspuns: 

În primul rând orașul este foarte frumos și echipa m-a primit călduros. Oamenii experimentați din jurul meu mă îndeamnă să muncesc mult, este benefic pentru mine să împart vestiarul cu oameni trecuți prin viață. Eu consider că mă va ajuta mult pe viitor acest lucru. 

Referitor la faptul că este prea scund (undersized) pentru poziția pe care evoluează, Mihai Silvășan a ținut să menționeze că problema de dimensiune este valabilă doar din punct de vedere al înălțimii nu și al gabaritului. 

Eu de când m-am apucat de baschet am jucat doar poziția 4 și poziția 5 , în ciuda acestui fapt eu am încercat să îmi transform jocul la fiecare categorie de vârstă, acum am ajuns la o echipă de seniori, unde am un rol bine stabilit pe care trebuie să îl respect.

Fiind născut în Capitală, Grasu a fost întrebat dacă a trăit diferit derby-ul cu CSA Steaua.

Da o atmosferă frumoasă...la fel ca și la derby-urile Dinamo - Steaua, deși Dinamo anul trecut nu a intrat în TOP 6 și nu a venit multă lume la meci. Fanii și galeria mi-au oferit adrelină. 

Pentru Ștefan Grasu și U-BT Cluj-Napoca urmează partida din FIBA Europe Cup împotriva campioanei en-titre a României, CSM Oradea. Partida este programată miercuri, 22 ianuarie, în Arena Antonio Alexe de la ora 19:00. 

*foto: facebook U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!