Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steliștii l-au făcut fericit pe David, un copil care visează să ajungă ca idolii săi

Andrei Militaru

Andrei Militaru
06.12.2014

Cu o istorie de 62 de ani și 21 de titluri naționale câștigate de-a lungul istoriei, echipa de baschet a Stelei este una din cele mai iubite din țara noastră. În pauza prilejuită de Ziua Naţională a României, jucătorii echipei l-au primit alături de ei, la o poză de grup, pe micuțul David Aftodi (8 ani). "Practic baschetul și una din dorințele mele era să îi cunosc personal pe jucătorii echipei Stelei. Merg la meciurile lor de acasă împreună cu tatăl meu și sper ca într-o zi să ajung să evoluez la Steaua", a spus micuțul David pentru site-ul www.iClara.ro. Baschetbaliștii săi preferați sunt Titus Nicoară, considerat de specialiști unul din cei mai buni jucători români din tânăra generație și americanul Travis Watson, cel care i-a condus spre victorie pe steliști în cea mai recentă partidă disputată, cea cu Energia Tg Jiu (88-84).

În acest moment, Steaua este pe primul loc în clasamentul Ligii Naționale de baschet, iar în etapa următoare va juca BC Mureş Târgu Mureş, meci programat duminică, 7 decembrie, la ora 20.00.

* FOTO: Georgiana Dinu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!