Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steliştii sunt invitaţi să participe la campania "Reading Stands Tall"

Eduard Popa

Eduard Popa
23.09.2016

Steaua CSM Eximbank Bucureşti va debuta vineri pe teren propriu în compania celor de la CSU Sibiu, de la ora 19:30, în Sala Regimentului de Gardă "Mihai Viteazul". Înainte de acest meci, steliştii vor porni campania "Reading Stands Tall".

steaua_reading_stands_tall

Proiectul umanitar iniţiat de stelişti are scopul de a dona cărţi oamenilor lipsiţi de posibilităţi. Astfel, organizatorii speră ca la începutul meciului să poată aduna cărţi care suprapuse să fie înalte cât un coş de baschet, la 3m05.

Prima carte a fost deja donată de către campioana olimpică la spadă Ana-Maria Brânză-Popescu. De altfel, spadasina va da şi lovitura de start a meciului dintre Steaua şi CSU Sibiu.

Astfel, cei de la Steaua CSM Eximbank Bucureşti continuă seria de proiecte interesante prin care încearcă să aducă mai mulţi stelişti, dar şi pasionaţi de baschet din Bucureşti la sală. După ce anul trecut au creat un Hall of Fame al legendelor clubului roş-albastru, toamna a început pentru stelişti prin inaugurarea “Vitrinei Hall of Fame”, un mini-muzeu al trofeelor și al obiectelor aparținându-le celor 16 membri ai Hall of Fame Steaua.

steaua_vitrina_hall_of_fame

De asemenea, conducerea Stelei a pus la cale şi proiectul "Trăieşte-ţi Visul! Joacă Pentru Steaua!" În urma acestuia, un suporter al clubului Stelei va avea oportunitatea să se antreneze, să semneze un contract pe o zi cu Steaua CSM Eximbank şi chiar să joace în cadrul unui meci din Liga Naţională de Baschet Masculin.

În prima etapă din LNBM, Steaua a trecut de BCM Olimpic Baia Mare, scor 102-76.

*foto: facebook Steaua Baschet/ steauabaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!