Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sten Sokk și Reinar Hallik vor participa la EuroBasket alături de naționala Estoniei

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.09.2015

Estonienii Sten Sokk și Reinar Hallik, foști jucători în LNBM, vor evolua alături de naționala țării lor la EuroBasket 2015, după ce au confirmat în pregătiri, iar antrenorul Tiit Sokk i-a introdus în lotul final de 12 jucători. 

Fundașul Sokk a evoluat în România doar la SCM U Craiova, în timp ce extrema de forță Reinar Hallik a trecut pe rând pe la echipe precum U-BT Cluj, CSM-U Oradea și SCM U Craiova. 

Ceilalți 10 jucători din lotul balticilor care vor participa la Campionatul European sunt următorii: Tanel Sokk, Rain Veideman, Gert Dorbek, Gregor Arbet, Siim-Sander Vene, Tanel Kurbas, Erik Keedus, Kristjan Kangur, Joosep Toome și Janar Talts

Echipa națională a Estoniei va evolua la EuroBasket în Grupa B din Letonia alături de țara gazdă, respectiv Lituania, Ucraina, Belgia și Cehia. 

Un amănunt extrem de important este faptul că Sokk și Hallik vor putea fi urmăriți la treabă pe DigiSport 2, având în vedere faptul că primul meci transmis de postul de televiziune va fi duelul dintre Estonia și Cehia programat sâmbătă, începând cu ora 15:30. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!