Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sten Sokk vorbește despre victoria cu KB Peja

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.02.2014

SCM Craiova a obținut un nou succes în Liga Balcanică, după victoria obținută pe teren propriu împotriva celor de la KB Peja, scor 85-75. În cadrul conferinței de presă de la finalul întâlnirii, Sten Sokk, fundașul oltenilor, a declarat următoarele:

„Sunt foarte fericit că am obținut această victorie. Ne dorim cu adevărat să terminăm în primele 6 echipe din sezonul regulat în Liga Balcanică, iar apoi vom vedea ce va urma. În legătură cu partida din această seara, a fost una foarte dificilă, Peja este o echipă foarte bună. Am pus tot ceea ce am avut noi mai bun pentru a câștiga meciul. Pentru noi acum urmează un program greu, cu trei meciuri în deplasare, trebuie să începem să ne pregătim pentru asta”.

În 31 de minute jucate împotriva kosovarilor de la Peja, estonianul a marcat 8 puncte, având de asemenea și 8 pase decisive, 4 recuperări, 3 mingi pierdute, totul pentru un coeficient în dreptul eficienței de 13 unități. Cele 8 puncte marcate de Sokk au venit pe mâna unei aruncări de la mare distanță și 5 libere, 

*Foto: Bogdan Dănescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!