Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stephen Holt, declarații după victoria Oradiei cu FC Argeș Basketball

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
13.11.2021

Stephen Holt, declarații după victoria Oradiei cu FC Argeș Basketball

CSM Oradea a trecut de FC Argeș Basketball în etapa a opta a Ligii Naționale, într-un meci disputat vineri seara în Arena Antonio Alexe. Scorul final a fost 63-60.

Stephen Holt a început pe bancă disputa de pe teren propriu cu liderul la acel moment al Ligii Naționale.  Americanul a avut 17 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă, reușind 5/7 aruncări de 2 puncte, 1/4 de la distanță și 4/5 de la linia de libere.

“A fost un meci dificil, exact așa cum ne așteptam să fie. Până la urmă am întâlnit una dintre rivalele noastre, o echipă de top în sezonul trecut și care confirmă acest lucru în actualul. Au păstrat nucleul de bază din sezonul precedent și erau neînvinși la ora începerii meciului cu noi.

Am început bine partida, dar știm că baschetul este un joc al parțialelor. Nu este o premieră ca o echipă să reacționeze după un start mai puțin reușit. Noi am avut niște probleme în atac, cu precădere în sfertul al 2-lea, când am marcat doar nouă puncte. Momentul delicat s-a prelungit în deburul sfertului 3, dar în cele din urmă am reușit să găsim soluții pentru a învinge.

Știu că nu este cel mai spectaculos mod de a câștiga, dar este la fel de adevărat că facem un efort extraordinar în apărare. Așa am câștigat și alte meciuri, iar acum am găsit din nou soluțiile în defensivă pentru a rezista până la final.”, a declarat Holt despre meciul cu trupa din Trivale pentru site-ul csmoradea.ro.

Fundașul bihorenilor a vorbit și despre disputa cu Szolnoki Olaj de la mijlocul săpătmânii viitoare, decisivă în vederea calificării în următoarea fază a Europe Cup.

“Cu siguranță ne așteaptă un meci mai dificil decât în tur. Cred că ei au prins o seară modestă în acel meci. Vom lupta pentru victorie și vom face tot ce depinde de noi pentru a câștiga. Știu că e posibil să nu fie suficient pentru calificare, dar noi trebuie să ne facem treaba și să controlăm ce ne stă în puteri. Firește că ne dorim să ne calificăm, iar în acest moment avem nevoie de un pic de ajutor din partea unei alte echipe, dar așa cum am spus întâi trebuie să ne facem noi treaba.”

Următorul meci pentru CSM Oradea este cel cu Szolnok. Acesta se va disputa miercuri, 17 noiembrie, de la ora 20:45 și va fi transmis în direct de DigiSport.

*foto: csmoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!