Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stephen Holt: „Echipa noastră a ratat foarte mult în acest meci”

Stephen Holt: „Echipa noastră a ratat foarte mult în acest meci”

CSM CSU Oradea a cedat în deschiderea seriei din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 66-74 în propriul fief împotriva lui CSO Voluntari vineri, 13 mai. Continuarea duelului are loc tot în Arena Antonio Alexe, duminică (15.05).

La finalul întâlnirii, Stephen Holt a oferit câteva declarații pentru csmoradea.com, arătându-se optimist în privința celorlalte meciuri ale seriei, în ciuda înfrângerii de vineri. Holt a fost principalul marcator al bihorenilor, cu 13 puncte și 5 recuperări: 

„Am întâlnit un adversar apropiat valoric, cu multe opțiuni și calități. Din păcate nu s-a terminat așa cum ne-am dorit de această dată. Am avut din nou parte de o atmosferă de excepție și mă bucur că oamenii au venit în număr mare la meci, să ne încurajeze pe tot parcursul jocului.

Echipa noastră a ratat foarte mult în acest meci. Fără îndoială va trebui să îmbunătățim acest aspect în următoarele meciuri, dar este limpede că vom avea parte în continuare de un adversar foarte valoros și capabil să ne pedepsească. Eu sunt optimist, chiar dacă am început cu o înfrângere pe teren propriu. Seria nu e încheiată, dar va trebui să reacționăm.”

Meciul doi al seriei are loc tot la Oradea, duminică (15.05) începând cu ora 18.45.

*foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!