Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stephen Holt: „Mai avem nevoie de o victorie și ne dorim să o obținem cât mai curând”

Stephen Holt: „Mai avem nevoie de o victorie și ne dorim să o obținem cât mai curând”

CSM CSU Oradea a ajuns la 2-0 în seria cu SCM Timișoara, după ce bihorenii s-au impus cu 88-63 pe teren propriu vineri seara, 14 aprilie.

La finalul întâlnirii, Stephen Holt a vorbit pentru csmoradea.ro despre acest duel:

„Este întotdeauna o plăcere să joci pe teren propriu, cu precădere atunci când ai ocazia să o faci așa cum e în playoff, adică la distanță de două zile între meciuri. Ce-i drept am fost destul de neatenți și lipsiți de concentrare, în special la începutul meciului, dar și pe parcurs în mai multe momente, în ambele faze ale jocului pe parcursul primei reprize. Consider că am abordat sfertul al 3-lea mult mai bine, ne-am apărat, am găsit omul liber și am tranșat disputa. Suntem în avantaj la general. Mai avem nevoie de o victorie și ne dorim să o obținem cât mai curând.”

Americanul a stabilit un career-high în playoff, el terminând cu 15 puncte acest al doilea duel contra Timișoarei și a avut 4/5 din spatele arcului de cerc:

„Ce s-a întâmplat azi a fost un fel de reminder că principala mea armă este aruncarea. Am ratat două libere și singura aruncare din acțiune în prima jumătate a meciului. Antrenorul m-a luat deoparte la pauză și mi-a spus să continui să arunc și să nu ezit atunci când sunt liber. I-am ascultat sfatul și în repriza a 2-a am marcat cinci din cele șase aruncări. Mă bucur că pot să contribui și cu puncte la echipă. A fost momentul meu în repriza a 2-a, dar e limpede că fiecare dintre noi avem șansa noastră în această echipă.”

Întrebat la final cum vede meciul din Banat, Holt a spus:

„Cu siguranță vor lupta și vor încerca să reacționeze. Timișoara este într-un moment în care asta e tot ce pot să facă și sunt convins că vor da totul în meciul următor. Mai ales că vom juca în sala lor. În ceea ce ne privește este important să fim concentrați și să pregătim jocul așa cum trebuie și în cele din urmă să executăm planul de joc. Ne dorim să rămânem sănătoși și să facem un pas înainte pe parte de intensitate. Cu siguranță următorul meci va fi extrem de dificil.”

SCM Timișoara și CSM Oradea urmează să se întâlnească pe 18 aprilie în Banat, de la ora 18.00, într-un meci care o să fie în direct pe Digisport, Prima Sport și FRB TV.

*foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!