Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stevan Milosevic își continuă cariera în Iran

Paul Olar

Paul Olar
10.05.2015

Eliminat încă din prima rundă a Play-Off-ului alături de BCM U Pitești, Stevan Milosevic și-a găsit un nou angajament. Potrivit paginii oficiale de facebook a trupei argeșene, ex-iugoslavul a bătut palma cu renumita Petrochimi Bandar Imam.

Pivotul a debutat deja la formația iraniană, în eșecul suferit împotriva formației Mahram, scor 99-91. Muntenegreanul a bifat 5 minute, dar nu a reușit să se remarce pe foaia statistică.

Milosevic a contabilizat 24 de prezențe în actuala ediție a Ligii Naționale, remarcându-se cu medii de 14.4 puncte, 10.4 recuperări, 1.3 pase decisive, respectiv 19.3 la eficiență. De asemenea, Stevan a bifat 3 apariții în Cupa României.

Centrul a mai evoluat la Dinamo Tbilisi, Olimpia Tbilisi, Sokhumi, Bucaneros de la Guaira, KK Mornar, Trabzonspor Medical Park, Dijon, Partizan Belgrad sau Steaua Roșie Belgrad.

*Foto: Liviu Dumitru

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Paul Olar
    A avut cred ca 6 prezente in Cupa, nu 3

    cu 8 ani în urmă (10.05.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Milosevic
    Bun jucator! Peste media celor pe care ii aveam in campionat. Nu stiu de ce l-a lasat Pitestiul sa plece. Daca motivul e financiar, e de inteles.

    cu 8 ani în urmă (11.05.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!