Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stevan Milosevic: “Sunt foarte mândru de toţi băieţii”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
09.11.2014

Milosevic

Într-un meci contând pentru etapa a 6-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin, BCM U Piteşti a trecut în propriul fief de U BT Cluj-Napoca cu scorul de 86-79. Astfel, piteştenii au ajuns la un bilanţ de 5 victorii şi o înfrângere.

Iată ce a declarat Stevan Milosevic, pivotul lui BCM U, la finalul jocului:

A fost un meci foarte greu şi intens. Sfertul al doilea şi începutul celui de-al treilea nu au fost tocmai bune pentru noi iar Clujul a profitat şi s-a distanţat pe tabelă. Dar, în final, dorinţa noastră puternică de a câştiga şi faptul că am luptat până la sfârşit ne-au condus la această victorie importantă. Sunt foarte mândru de toţi băieţii. Cu toţii ne-am dăruit 100%, am luptat până la sfârşit şi am meritat această victorie. De asemenea, sunt mândru de fanii noştri. În ultimele 15 minute ne-au ajutat foarte mult, iar împreună am învins.

În cele 6 meciuri disputate în campionat, Milosevic a înregistrat medii de 12.3 puncte, 7.3 recuperări, 0.8 pase decisive, un capac şi 2.8 posesii pierdute, pentru 16.2 la eficienţă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!