Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stevan Milosevic: „Trebuie să intrăm pe teren determinaţi, să jucăm ceea ce ştim şi să ne dăruim în totalitate”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.03.2015

Puternicul pivot al fomației BCM U Pitești, Stevan Milosevic, a prefațat confruntarea pe care argeșenii o vor disputa duminică seara pe teren propriu în compania campionilor de la CSU Asesoft Ploiești. Muntenegreanul din lotul Piteștiului a subliniat faptul că multiplele modificări din angrenajul prahovenilor nu ar trebuie să fie o problemă pentru el și colegii săi. 

Ne apropiem cu paşi repezi de finalul sezonului, mai avem doar 4 meciuri de disputat, toate împotriva unor echipe bune ale campionatului. Vom avea de disputat patru derby-uri. Orice rezultat pozitiv este important pentru noi. Trebuie să fim pregătiţi 100% atât din punct de vedere fiziz, cât şi psihic, pentru aceste ultime întâlniri. Duminică vom juca împotriva Asesoftului, campioana României, deci ştim că ne aşteptă un meci foarte greu. Au schimbat câţiva jucători faţă de partida tur, dar asta nu este o problemă pentru noi. Trebuie să ne concentrăm asupra jocului nostru. Evoluăm pe teren propriu, sper ca sala să fie plină la ora meciului. Trebuie să intrăm pe teren determinaţi, să jucăm ceea ce ştim şi să ne dăruim în totalitate. Dacă vom îndeplini aceste lucruri, şansele la victorie cresc considerabil”, a declarat Milosevic, citat de site-ul oficial al clubului din Trivale. 

Startul întâlnirii dintre BCM U Pitești și CSU Asesoft Ploiești se va da la ora 19:50, partida fiind transmisă de postul DigiSport. 

*Foto: Facebook BCM U Pitești

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Sasha M :

    BCMU
    Va fi sala arhiplina, galeria si-a anuntat prezenta si sper ca va face o atmosfera de neuitat. Toti ne vom incuraja echipa, este important sa castigam.Stefan Milo Pitestiul loves you, you are the best.

    cu 9 ani în urmă (08.03.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Sasha M :

    Re
    Together we are stronger. We defeat. Good luck PITESTI!

    cu 9 ani în urmă (08.03.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    galeria
    Ar fi frumos sa vina galeria.macar daca ar face pe sfert si la baschet asa cum au facut la fotbal ar fi ceva...

    cu 9 ani în urmă (08.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!