Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stojadin Markovic: ”Nu se poate să-ți dai așa pantalonii jos și să te lași umilit!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.11.2012

”Stole” nu a fost mulțumit de atitudinea jucătorilor săi și a considerat inadmisibil comportamentul acestora în ultimele minute, când Chaijna s-a desprins la 20 de puncte diferență.

Au fost foarte timorati, de parca ar fi jucat cu Panathinaikos in cine stie ce finala. Nu au avut atitudine. Adversarii cand aveau un avantaj de 15 puncte se aruncau pe jos dupa toate mingiile. La noi n-am vazut asa ceva, desi eram condusi. Iar ce s-a intamplat in ultimele minute ale meciului a fost inadmisibil. Nu se poate sa-ti dai asa pantalonii jos si sa te lasi umilit, a declarat la finalul partidei Markovic, conform site-ului oficial al grupării din Bucuurești.

Steaua are o singură înfrângere în actualul sezon al L1M și ocupă locul 2 în Seria II, după Concordia Chaijna.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!