Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Strahinja Jovanovic a făcut un meci foarte bun pe terenul lui CSO Voluntari

Strahinja Jovanovic a făcut un meci foarte bun pe terenul lui CSO Voluntari

CSA Steaua București a câștigat și manșa secundă din turul doi al Cupei României la baschet masculine contra lui CSO Voluntari cu scorul de 103 la 94 și a avansat în competiție. 

Strahinja Jovanovic a făcut o partidă foarte bună. Coordonatorul de joc al echipei antrenate de Cătălin Burlacu a terminat partida cu 27 de puncte, 3 recuperări, 7 pase decisive și 2 mingi pierdute pentru un indice la eficiență de 32 de unități. Jovanovic a fost foarte precis, cu procentaje de 80% (4/5) la două puncte, 71% (5/7) la trei puncte și 100% (4/4) la linia de libere. De asemenea acesta a fost cel mai faultat jucător de pe teren, datorită agresivității de care a dat dovadă pe partea ofensivă acesta a fost faultat de 9 ori

În ciuda prestației foarte bune a lui Jovanovic, tot Keith Clanton a fost cel mai eficient jucător stelist. Pivotul american a terminat partida cu 16 puncte, 12 recuperări, 4 pase decisive, 4 intercepții, 3 capace și 3 mingi pierdute pentru un indice la eficiență de 35 de unități. Clanton a înscris toate punctele din spațiul de trei secunde și a terminat cu un procentaj de 89% (8/9) la aruncările din acțiune

CSA Steaua va primi duminică, 8 decembrie, de la ora 17:15, vizita celor de la CSU Sibiu, într-o partidă extrem de importantă în economia clasamentului Grupei Valorice A a LNBM. Partida se va desfășura în sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul și va fi difuzată în direct de DigiSport. 

*foto: Steaua București Baschet

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!