Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Strahinja Jovanovic a semnat cu Slask Wrocklaw

Strahinja Jovanovic a semnat cu Slask Wrocklaw

Fostul jucător al lui CSA Steaua, Strahinja Jovanovic a semnat un contract valabil pe 3 ani cu echipa poloneză Slask Wrocklaw.

Prestațiile bune în maioul militarilor au atras atenție celei mai titrate echipe din Polonia.

 

Zgodnie z obietnicą, czas na odkrycie kolejnej karty… 🃏 Nowym rozgrywającym Śląska w sezonie 2020/2021 będzie Strahinja...

Posted by WKS Śląsk Wrocław - koszykówka on Wednesday, June 3, 2020

Fundașul înalt de 1,88 m a adunat în stagiunea recent anulată din cauza pandemiei de COVID-19 medii statistice de  15.7 puncte, 4.2 pase decisive, 2.9 recuperări. Cu procentaje de 52% la două puncte și 40% la trei puncte, Jovanovic a fost unul dintre cei mai eficienți jucători ai lui Cătălin Burlacu, cu o medie de 15,3 la eficiență. Cea mai bună prestație a sârbului de 23 de ani a avut loc în partida pierdută de echipa sa în compania celor de la CSU Sibiu, în aceea partidă acesta a jucat 38 de minute și a adunat 22 de puncte si 7 recuperări. 

După cum spuneam Slask Wrocklaw este cea mai titrată echipă din prima ligă poloneză cu 17 titluri de campioană. În momentul anulării sezonului 2019/2020, Wrockslaw se situa pe locul 7, loc care o trimitea în playoff-ul competiției, cu un record de 11 victorii și 11 înfrângeri. 

*foto: facebook Steaua București Baschet

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!