Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Străinii de la CSM Mediaș s-au întors la antrenament, în ciuda pandemiei de coronavirus. Video

Străinii de la CSM Mediaș s-au întors la antrenament, în ciuda pandemiei de coronavirus. Video

Reacțiile jucătorilor străini din Liga Națională de Baschet Masculin continuă să curgă, după ce FRB a suspendat momentan Liga Națională de Baschet Masculin și are în vedere chiar anularea sezonului 2019/2020.

După Porter Troupe, Giordan Watson și Goran Gajovic, acum a venit rândul a doi baschetbaliști de la CSM Mediaș, Jacob Gibson și Stefan Nikolic, să își spună părerea despre această posibilitate.

„La început am ascultat de antrenorii noștri și de Guvernul României, care încearcă să prevină răspândirea acestui virus, prin spălarea mâinilor, distanțare socială și stat acasă. După câteva zile am vrut să intrăm din nou în sală, să transpirăm. M-am simțit bine să revin pe parchet. Ne dorim să fim pregătiți să revenim în joc, ceea ce sperăm că se va întâmpla în acest sezon” a declarat Jacob Gibson.

Reacția jucătorilor străini de la CSM Mediaș vine după ce Federația Română de Baschet a trimis întrebări pentru echipele din Liga Națională, în vederea luării unei decizii de a anula sau a continua sezonul competițional 2019/2020.

„Înțelegem că situația este diferită față de orice de până acum. Le cerem oamenilor care decid dacă sezonul se încheie să nu se grăbească, să se gândească la jucători ca la oameni care au familii de întreținut. Baschetul este profesia noastră, modul nostru de a trăi. Sprăm să existe o soluție de a continua sezonul, deoarece anularea va aduce mai multe daune tuturor” a spus Stefan Nikolic.

 

„Deocamdată ne vom pregăti ca profesioniști și continuăm să stăm pregătiți. Sperăm că virusul va trece și vom putea reveni la ceea ce ne place să facem, să jucăm baschet” a încheiat Jacob Gibson. 

CSM Mediaș a rămas cu patru jucători străini în lot, după ce Quincy Harding a decis să părăsească România și să revină Statele Unite ale Americii. Este vorba de Jacob Gibson, Jonathan Barnes, Stefan Nikolic și Nikola Siladji.

foto: CSM Mediaș/ Silviu Isailă

1 comentariu la aceasta stire:
  • Venus :

    Foarte decent
    De ce angajatii de la fabrica de televizoare pot merge la munca iar baschetbalistii nu au voie sa se antreneze?
    Sa respecte reguli de igiena fitesti si daca doresc sa se antreneze sa mearga in sala

    cu 4 ani în urmă (17.03.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!