Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SUA a învins categoric Mali la Campionatul Mondial U19

SUA a învins categoric Mali la Campionatul Mondial U19

Statele Unite ale Americii nu au avut emoții în confruntarea cu Mali de la Campionatul Mondial U19. Americanii s-au impus cu un categoric 100-52 în partida desfășurată la Olympic Center din Riga.

Doar în primul sfert s-a păstrat un oarecare echilibrul, după care Team USA a câștigat fiecare sfert la o diferență de peste 10 puncte.

Pentru Mali a jucat și în această partidă Modibo Diaby. Jucătorul de la Cluj a petrecut aproape 22 de puncte pe parchet și a reușit 5 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. El a marcat 2/4 de la 2 puncte și 1/2 de la linia de fault, pentru un indice al eficienței de 7 unități.

Team USA a avut 6 jucători în double-digits. Lofton Jr., Furst și Ivey au marcat fiecare câte 14 puncte iar Chandler, Holmgren și Baldwin Jr. Câte 11.

Mali este fără victorie după două jocuri în competiție iar în ultimul meci din Grupa D va întâlni Turcia. SUA va juca în fața Australiei, care a fost învinsă de turci cu scorul de 64-62.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!