Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Subotic și Dillon, cei mai buni marcatori ai Oradiei în eșecul cu Asesoft

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.06.2014

CSM Oradea a fost învinsă în propriul fief de CSU Asesoft Ploiești cu scorul de 80-88, într-un meci din cadrul finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin. Pentru bihoreni cel mai mai mult au marcat Vujadin Subotic și Daniel Dillon, aceștia având împreună 35 de puncte marcate.

Subotic a fost prezent pe parchet 26 de minute, însă finalul nu l-a prins în teren acuzând probleme medicale. Muntenegreanul a terminat confruntarea cu prahovenii cu 18 puncte, o recuperare, 3 mingi pierdute și un indice la eficiență de 12 unități. Din punct de vedere al procentajelor, baschetbalistul a terminat cu 67% (4/6) la aruncările din interiorul semicercului, 67% (2/3) de la mare distanță, respectiv 80% (4/5) de la linia de libere. 

De cealaltă parte, australianul Daniel Dillon a avut 100% (5/5) de la 2 puncte, 33% (1/3) de la 3 puncte și 67% (4/6) din dreptul liniei de fault, totul pentru un total de 17 puncte înscrise. Dillon a mai contribuit cu 4 pase decisive, 2 recuperări, dar și 3 mingi pierdute, având la final în dreptul eficienței 16 unități, fiind astfel cel mai productiv jucător al echipei sale în disputa cu Ploiești. 

Cei doi au fost urmați pe lista marcatorilor de Radovan Markovic cu 14, respectiv Titus Nicoară cu 12. 

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!