Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SuperBaschet: Prefața finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
12.05.2023

SuperBaschet: Prefața finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin

A doua ediție a emisiunii „SuperBaschet” din luna mai a apărut cu două zile înaintea disputării finalei din Liga Națională de Baschet Masculin. Analiștii Baschet.ro au prefațat ultimul act al campionatului și au discutat despre parcursul celor două grupări din acest sezon.

Eduard Popa, gazda emisiunii, l-a avut în episodul de astăzi alături doar pe Flaviu Ilie. Discuția lor a fost concentrată pe încleștarea dintre CSM CSU Oradea și U-BT Cluj din finala LNBM, ce urmează să înceapă duminică. Cei doi au vorbit întâi despre parcursul celor două formații în play-off.

Discuția s-a mutat apoi către o scurtă prefață a încleștărilor ce urmează, cei doi discutând despre istoricul finalelor disputate de cele două grupări în campionatul României, dar și despre confruntări anterioare din acest sezon și din play-off-urile din alți ani.

Primul meci al finalei Ligii Naționale are loc duminică, 14 mai, de la ora 17:00, în Oradea Arena și poate fi urmărit pe Digi Sport 3, Prima Sport 3 și FRB TV.

*foto: Marian Sterea/Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!