Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SuperCupa României se dispută la Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.09.2018

SuperCupa României la baschet masculin, ediția 2018, se va juca în data de 29 septembrie în Arena „Antonio Alexe” între CSM CSU Oradea și U-Banca Transilvania Cluj-Napoca. 

CSM CSU Oradea este campioana en-titre a României după ce a câștigat finala cu Steaua CSM EximBank cu 3-1 la general, în timp ce U-BT și-a adjudecat Cupa României, chiar după o finală cu bihorenii, scor final 64-61. 

Conform site-ului oficial al CSM Oradea, acest prim joc cu trofeul pe masă din sezonul 2018-2019 se va disputa în urma unui acord  între cele două cluburi și FRB, asta după ce aventura echipei orădene în Basketball Champions League s-a încheiat în urma primului tur preliminar. Astfel, programul celor două echipe permite disputarea SuperCupei la data de 29.09. 

Ultima SuperCupă a României s-a disputat în luna septembrie a anului 2016, atunci când la Oradea, tot CSM cu U-BT s-au întâlnit, victoria revenind clujenilor 70-67. Anul trecut nu s-a disputat acest meci dat fiind faptul că U-BT Cluj a câștigat în stagiunea 2016-2017, atât campionatul, cât și cupa. 

Ora disputării partidei din data de 29 septembrie va fi anunțată ulterior. 

*Foto: Roby Boros / Andreea Vlase

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea antiadrian.or :

    Organizare
    Sunt convins ca supercupa nu s-ar fi disputat deloc daca treceam de finlandezi pentru simplul fapt ca nu avea cand. Si in ideea asta intreb si eu: ce valoare mai are acest trofeu daca se disputa daca echipele au timp? Frb trebuia sa fixeze data supercupei mai repede sau sa nu se mai dispute deloc. Asa pare un amical "cu trofeul pe masa". Trofeu care s-ar putea redenumi cupa echipelor cu timp liber. Ca de obicei transparenta si organizarea federatiei lasa de dorit. In rest sper sa avem minim 2 echipe care trec de grupele FEC. BCL e o palarie mult prea mare

    cu 5 ani în urmă (23.09.2018) Raspunde
  • dancri :

    CSM
    Important este ca se joaca pana la urma. In acest caz vina cea mare o poarta FIBA prin modul dezastruos cum organizeaza aceste tururi preliminare.

    cu 5 ani în urmă (23.09.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!