Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Suporterii din Trivale i-au cerut demisia lui Florin Nini

Suporterii din Trivale i-au cerut demisia lui Florin Nini

BCM U Piteşti a pierdut al treilea meci din acest debut de sezon, scor 71-83 în fata campioanei en-titre CSM CSU Oradea.

La finalul partidei fanii din Trivale nu au apreciat jocul prestart de echipa lor şi i-au cerut demisia lui Florin Nini. Antrenorul piteştenilor a preluat timona formaţiei din Piteşti la începutul sezonului 2018/2019.

Argeşenii au avut parte de un buget important în stagiunea precedentă, dar atât accidentările cât şi faptul că jucătorii selecţionaţi acopereau aceleaşi poziţii au făcut ca Pitestiul să rateze semifinalele LNBM. În cele din urmă, Pitestiul s-a redresat în playoff-ul pentru locurile 5-8 şi au terminat pe poziţia a 5-a.

BCM U Piteşti a avut însă parte din nou de un debut de sezon destul de slab şi a început cu 1-3. Rămâne de văzut dacă oficialii clubului argeşean vor lua măsuri drastice în privinţa lui Nini.

*foto: facebook BCM U Piteşti

1 comentariu la aceasta stire:
  • Ninel :

    Pt pitesteni
    Cat sa mai prosteasca si Nini asta ??!!!!!

    cu 4 ani în urmă (04.11.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!