Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURPRIZĂ. Final Four-ul Cupei României va avea loc la Bucureşti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.01.2012

În urmă cu puţine momente s-a stabilit oraşul care va găzdui Final Four-ul Cupei României. Acesta este Bucureşti, iar evenimentul se va organiza în zilele de 17 şi 18 feburarie, cel mai probabil la Sala Polivalentă. Conform informațiilor oferite de reprezentanții Sălii Polivalente din București, în perioada Final 4 aceasta este ocupată de un alt eveniment.

Datorită faptului că vor întâlni în semifinale pe BCM U Piteşti bucureştenii au licitat 44.000 RON, aproape 10.000 de euro, iar celelalte echipe concurente la licitaţie s-au retras.

În semifinale se vor întâlni CSM Oradea şi BC Timişoara respectiv BCM U Piteşti şi CSM Bucureşti.

Vom reveni cu mai multe detalii!

4 comentarii la aceasta stire:
  • un invidios :

    nici o sansa
    la arena baschetului poate,ca altfel nu au sanse sa castige cupa cei de la csm ;)

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea nexco :

    ?????????
    NASPAAA !!!

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    intr-adevar surpriza...
    ... si uite asa vom avea la Final Four o medie de sub 500 de spectatori :))) ... sigur, e greu sa consideri media de spectatori ca si criteriu in alegerea clubului care sa organizeze F4... insa in sali precum Timisoara, Oradea, Cluj, Sibiu sau Mures in nici un caz nu se pot compara cu celelalte. De asemenea se pune problema ca Arena de Baschet din capitala are numar limitat de locrui si de aceea se va juca la Polivalenta... OK... Intrebare: de ce nu joaca CSM Bucuresti toate meciurile la Polivalenta? ... simplu... pentru ca in capitala nu se inghesuie lumea la sala. Sunt curios daca am exagerat cand am estimat o medie de 500 de spectatori / zi la F4. Iata ce poti cumpara in baschet cu 10.000 de euro... avantajul unei sali goale...

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • shady :

    LOVE BASKETBALL
    SUPER!!!!! ABIA ASTEPT!!! :D sunt foarte sigur k o sa fie sala plina, exact cum a fost si la meciul de handball, cei mai frumosi si mai fanatici fani sunt in Bucuresti, toata lumea stie ;), multa oftica in rest :))

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!