Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surpriză la Sibiu: Andrei Calnicenco revine pe teren

Surpriză la Sibiu: Andrei Calnicenco revine pe teren

BC CSU Sibiu are în acest moment un bilanț de șase victorii și patru înfrângeri și ocupă poziția a cincea în cadrul Conferinței A a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Pe galben-albaștri îi așteaptă astăzi, 28 decembrie, un duel important cu CSM Târgu Mureș, formație aflată pe locul opt.

După ce în cursul zilei de ieri, 27 decembrie, au anunțat transferul lui Monyea Pratt și plecarea lui Vuk Djordjevic, sibienii au pregătit o nouă mutare. Andrei Calnicenco, sosit la Sibiu în luna martie a anului curent și care, în vară, a devenit team managerul echipei de pe malul Cibinului, va reveni pe teren și va juca sub comanda lui Tomas Rinkevicius.

Ultima oară când Calnicenco a evoluat la nivel profesionist a fost în această vară, când a ajutat-o pe CS Edilitate să câștige titlul în Republica Moldova. Fostul baschetbalist al lui U-BT Cluj-Napoca a strâns următoarele statistici în țara vecină: 17 puncte și 7.3 recuperări.

Acum Andrei Calnicenco se va întoarce pe teren, după câteva luni în care s-a antrenat alături de jucătorii lui BC CSU Sibiu.

„Mă bucur să revin pe parchet. M-am antrenat mult cu echipa și sper cu adevărat că îmi pot ajuta colegii, să ne atingem obiectivele. Pentru mine, să trec de la funcția de team manager la jucător a fost ușor, deoarece am fost pentru multe luni alături de băieți și sunt sigur că împreună cu antrenorii noștri putem să obținem mai multe pentru CSU. Abia aștept meciul. Hai CSU!”, a declarat Calnicenco pentru bc-csusibiu.ro.

Confruntarea dintre CSM Târgu Mureș și BC CSU Sibiu are loc astăzi, 28 decembrie, de la ora 19:00, și poate fi urmărită, în direct, pe FRB TV.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Foarte frumos
    "Abia aștept meciul. Haide U!”, a declarat Calnicenco pentru bc-csusibiu.ro. " !!!
    Ma bucur ca nu ai uitat Clujul si sa stii ca in pofida aparentelor, nici clujenii nu te-au uitat [ cel putin o parte dintre ei ]... :)))

    cu 1 an în urmă (28.12.2022)
    • Istrate David:

      Haha
      Îmi cer scuze, greșeala e a mea, din grabă. Sunt sigur că Andrei Calnicenco nu a uitat Clujul, dar deocamdată cred că e dedicat unei singure echipe :D

      cu 1 an în urmă (28.12.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!