Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surpriză pentru fanii sibieni

Eduard Popa

Eduard Popa
27.01.2018

csu sibiu bcm u pitesti

Meciul dintre CSU Sibiu și BCM U FC Argeș Pitești, care contează pentru etapa a XVI-a din LNBM, se va juca din nou cu casa închisă.

Pentru că foarte mulți fani ai sibienilor au rămas fără bilet, conducerea „galben-albaștrilor” a decis să suplimenteze numărul biletelor cu încă 100 de locuri. Astfel, vor fi amplasate scaune pe parchet, în spatele celor două panouri.

Cele 100 de tichete vor fi puse în vânzare la casa de bilete cu o oră înainte de startul partidei, de la ora 16:45.  

Reamintim că CSU Sibiu este una dintre cele două echipe rămase neînfrânte pe propriul parchet în actuala ediție a Ligii Naționale. Elevii lui Dan Fleșeriu au 9 victorii din tot atâtea partide. De partea cealaltă, BCM U Pitești se află pe locul 3 în clasamentul meciurilor din deplasare, având 4 victorii și 4 înfrângeri.

Duelul dintre CSU Sibiu și BCM U Pitești se joacă sâmbătă, de la ora 17:45, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 3. 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!