Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Aleksandar Mladenovic este aproape de Gaz Metan Mediaş

Adrian Micinic

Adrian Micinic
16.06.2012

Aleksandar Mladenovic este foarte aproape de o revenire în Divizia A masculin. Potrivit unor surse apropiate de site-ul TotalBaschet, centrul ex-iugoslav este foarte aproape de a semna pentru Gaz Metan Mediaş.

Centrul care a jucat la BC Mureş în stagiunea 2010/11 a petrecut ultimul sezon în Polonia, alături de Slask Wrocklaw. În prima ligă din Polinia Mladenovic a înregistrat medii de 23.3 minute, 13.1 puncte (70% la două puncte), 5.9 recuperări, 0.7 pase decisive, 0.7 mingi câştigate şi 1.1 capace.

Alături de BC Mureş a avut următoarele linii statistice:

- 8 meciuri, 32.3 minute, 21.0 puncte, 8.3 recuperări, 1.4 pase decisive, 1.4 mingi câştigate şi 2.1 capace în BIBL.
- 31 meciuri, 32.1 minute, 16.7 puncte, 6.9 recuperări, 1.1 pase decisive, 1.3 mingi câştigate şi 1.4 capace în Divizia A.

De notat că şi BC Mureş încearcă să-l readucă pe Mladenovic.

Pe de altă parte, sunt şanse foarte mari ca Ionuţ Drăguşin, cel mai înalt jucător din Divizia A, să părăsească echipa de pe Târnava Mare.

Vom reveni cu amănunte!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!