Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surse. Angel Santana va semna cu CSU Ploiești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.12.2011

Angel Santana este în negocieri CSU Ploiești. Sportivul în vârstă de 34 de ani, posesor al dublei cetățenii, spaniolă și română, ar putea ajunge din retur la fosta campioană a României. Astfel, el ar putea fi folosit în calitate de jucător autohton.

De-a lungul carierei el a evoluat în Divizia A la Farul Constanța, BC Argeș Pitești, Rapid București, CSM București și CS Otopeni.

La Otopeni a jucat în trei ediții de campionat, între 2006 - 2009 și în turul acestui sezon al Diviziei A. Prin transferul la CSU Ploieşti, sportivul originar din Las Palmas este reunit cu Andrei Căpuşan, sportiv alături de care a evoluat în perioada amintită la formaţia de lângă aeroport.

În actualul campionat a intrat pe teren în 13 partide și a avut medii de 11 puncte, 3.2 recuperări și 1.1 pase decisive.

Foto: Radu Roşca (www.staychill.net) 

5 comentarii la aceasta stire:
  • suporteru lu peste :

    surpriza
    E o surpriza placuta :). Mai ales ca Asesoftul ar avea nevoie de un jucator cu un temperament relaxat ca sa intareasca si sa echilibreze echipa din punct de vedere mental - exact rolul pe care il juca Carutasu.

    cu 12 ani în urmă (16.12.2011) Raspunde
  • tarabostes :

    Santana
    Mie mi se pare un transfer pe termen foarte scurt..asa, la disperare: el se salveaza de la Otopeni noi mai punem o plomba ieftina dar fara perspectiva. Ce poate sa insemne in urmatorii ani (1-2 ani ca mai departe nu pot sa ma gandesc) Santana ? Cred ca avem probleme cu banii; oare asa mult sa fi cerut Gutoaia ? La el mai vedeam un viitor.

    cu 12 ani în urmă (16.12.2011) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    santana
    Nu cred ca e vorba de vreo constructie de viitor, ci mai mult de un jucator care sa ajute moralul echipei pe moment.

    cu 12 ani în urmă (16.12.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ucj :

    temperament
    numai relaxat temperamental nu poate fi caracterizat Santana. Este chiar un jucator coleric ce joaca destul de ”murdar”

    cu 12 ani în urmă (16.12.2011) Raspunde
  • tricugaby12 :

    pt ucj
    Vrabia malai viseaza!Daca venea la Cluj, nu mai juca ,,murdar".V-ati dori voi sa aveti jucatori cu un caracter ca al lui Anghel(doar e roman acum).MULT SUCCES SANTIAGO!

    cu 12 ani în urmă (16.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!