Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surse confirmate. John Ofoegbu este noul pivot al lui U Mobitelco Cluj-Napoca

Adrian Micinic

Adrian Micinic
13.08.2012

Articol redactat si publicat pe 5 august 2012. Actualizat pe 13 august 2012

John Ofoegbu este cea mai recentă achiziție a echipei U Mobitelco Cluj-Napoca. Americanul în vârstă de 28 ani sosește din Bulgaria, unde a evoluat pentru Tundja Yambol în sezonul 2011/12, echipă clasate pe locul al 3-lea în liga profesionistă din țara vecină.

În 33 meciuri disputate alături de Yambol, Ofoegbu a avut medii de 15.9 puncte, 8.9 recuperări, 0.6 pase decisive, 0.9 capace și 1.4 intercepții cu 2.8 posesii pierdute în 29.4 minute pe meci. A avut procentaje de 56% din acțiune, respectiv 68% la linia de pedeapsă. De notat faptul că John a avut 3.2 recuperări ofensive pe meci!

Ofoegbu măsoară 2.09 metri și evoluează pe postul de pivot. El a absolvit colegiul Idaho State în anul 2007, după ce a jucat două sezoane la Texas Tech. După absolvire, John a jucat în Cehia pentru NH Ostrava și BK Decin, în Germania la LTi 46ers, respectiv Elveția la SAM Massagno. De asemenea, el a jucat și în Mexic, la Barreteros.

Până în prezent (05.08.2012, momentul publicarii articolului) U Mobitelco Cluj-Napoca nu a anunțat semnarea contractului cu acest jucător.

Foto: Plamen Stoichev

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    U Mobitelco
    Tinand cont de anuntul de aici : http://www.u-mobitelco.ro/seniori-1/croatul-vedran-nakic-la-u-mobitelco-1620.html eu zic ca este putin probabil! Ar fi prea multi pe pozitia 5!

    cu 11 ani în urmă (06.08.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    @hell
    Din cate am vazut Vedran Nakic joaca 1

    cu 11 ani în urmă (06.08.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @canguru
    Citeste articolul pana la sfarsit te rog ca sa intelegi ce am vrut sa spun! Si sa ne amintim si de Catalin Baciu care sigur nu o sa fie paznicul bancii de rezerve asa cum era Santa!

    cu 11 ani în urmă (06.08.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!