Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. CS Otopeni s-a despărţit de Brian Burell

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.10.2011

Conform unor surse apropiate site-ului nostru jucătorul echipei CS Otopeni, Brian Burell, a fost pus pe liber de gruparea ilfoveană chiar înaintea jocului cu campioana en-titre a României, U Mobitelco Cluj-Napoca, programat să se desfăşoare sâmbătă de la orele 18:15.

Se pare că situaţia financiară de la Otopeni se agravează. Conform aceleiaşi surse sportivii nu şi-au primit niciun salariu până în acest moment, iar unii dintre ei au protestat neantrenându-se săptămâna trecută. Se pare că din acelaşi motiv nu a evoluat nici Slobodan Popovici în partida de duminica trecută cu CSM Bucureşti.

Deşi au fost abordaţi pe acest subiect, jucătorii echipei ilfovene nu au dorit să declare nimic.

Foto: bkfocus.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!