Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Dinamo Bucureşti se va înscrie în Divizia B

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.04.2012

Mai multe surse apropiate site-ului nostru ne-au informat de decizia conducerii clubului Dinamo Bucureşti de a activa, începând cu sezonul viitor, în Divizia B masculină de baschet. Astfel, cea mai titrată echipă de baschet din România se întoarce, după doar un an, în eşalonul secund.

Se pare că oficialii clubului ce are în palmares 22 de titluri de campioană a României nu mai doresc să finanţeze secţia de baschet, iar astfel s-a luat decizia de a continua în Divizia B. Anunţul nu este unul oficial, el a fost făcut de actualul tehnician, Nicolae Toader, doar unora dintre jucătorii cu care Dinamo a încheiat acest sezon competiţional.

Conform regulamentului, dacă Dinamo va activa în Divizia B, atunci lupta dintre Ciuc şi Iaşi, pentru rămânerea în Divizia A, este una inutilă. Ar fi pentru a 2-a oară consecutiv când Politehnica s-a salva de la retrogradare datorită unei echipe retrase din primul eşalon.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ludagrizz :

    bucuresti...
    Observati fenomenul care se intampla in bucuresti? Prima data sectia de baschet a Otopeniului a ramas fara finantare in favoarea fotbalului.... acum Dinamo o ia pe aceeasi cale.
    In bucuresti se pare ca totul se bazeaza pe fotbal... Urat de tot!

    cu 12 ani în urmă (08.04.2012) Raspunde
  • Kta96 :

    Unde nu-i cap nu-s nici picioare
    Da ce e prima data cand sectia de baschet a Otopeniului a ramas fara finantare, aducetiva aminte ce s.a intamplat in precedenti ani, au iesit un sezon pe locul 4 la finalul play-of-ului iar dupa aceea se finata mereu fotbalul, dar a reusit sa treaca si asa peste dar anul acesta se pare ca nu a mai putea trece peste. Si se vad rezultate... in Otopeni in loc sa se finanteze baschetul care era in prima liga se finanteaza fotbalul care o sa se duca in liga a III-a .....

    cu 12 ani în urmă (08.04.2012) Raspunde
  • Kta96 :

    !!!
    Nu uita nici de Steaua ca s.a retras inainte de a incepe sezonul.... a ramas doar CSM-ul din Bucuresti

    cu 12 ani în urmă (08.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!