Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Dragan Petricevic revine la Timișoara

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.11.2013

Dragan Petricevic, fostul antrenor principal al lui BC Timișoara va reveni în curând la gruparea din Banat, afirmă sursele TotalBaschet.

Tehnicianul bosniac a antrenat echipa timișoreană între 2006 și 2011, iar la începutul sezonului 2012-2013, a fost antrenorul principal al lui CSU Sibiu, după care a antrenat în Tunisia. Sezonul curent l-a început la Mia Academy Tbilisi, în Georgia.

BC Timișoara tocmai s-a despărțit de Tudor Costescu și se clasează pe locul 9 în LNBM cu un bilanț de 4 victorii și 5 înfrângeri după 9 etape în sezonul curent.

Vom reveni cu detalii.

Foto: Andrei Pîclișan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!