Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. FRB nu va accepta ca meciul dintre Iaşi şi Ploieşti să se joace la Brazi

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.02.2012

În urma articolului publicat pe site-ul nostru, referitor la faptul că echipele din Iaşi şi Ploieşti au ajuns la un acord cu privire la desfăşurarea jocului la Brazi în loc de Iaşi datorită faptului că sala din regiunea moldova este ocupată pe termen lung, mai multe surse ne-au menţionat faptul că FRB nu va fi de acord ca această confruntare să se desfăşoare altundeva decât la Iaşi.

Anul trecut cluburile din Mediaş şi Iaşi au ajuns la o înţelegere ca partida programată la Iaşi să se desfăşoarea în Transilvania însă forul românesc a intervenit, iar astfel că jocul s-a desfăşurat în localitatea în care fusese iniţial programat.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu energiafan4ever :

    pacat
    Mare pacat pentru ca Iasiul are un viitor frumos cu acesti juniori de perspectiva pe care ii are in echipa si Federatia nu face nimic altceva decat sa le puna piedici...Ar trebui sa lase echipele sa joace la Brazi daca cei din Iasi nu au posibilitatea sa joace in sala lor pentru ca nu au de pierdut conducatorii si antrenorii echipelor ci doar jucatorii (mai ales ai Iasiului) deoarece sunt tineri si au nevoie de experienta !

    cu 12 ani în urmă (15.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!