Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Jarrett Howell ar putea reveni la Mediaș

Adrian Micinic; Foto: Frățilă Daciana Codruța

Adrian Micinic; Foto: Frățilă Daciana Codruța
30.12.2011

Jarrett Howell, conducătorul de joc al echipei Gaz Metan Mediaș din anul 2009, ar putea reveni la această echipă după anul nou. El se află în atenția clubului german Fraport Skyliners Frankfurt dar situația pare să fie mai complicată.

Clubul german a solicitat eliberarea cărții verzi de către Federația Română de Baschet, însă Howell se află sub contract cu Gaz Metan Mediaș. Chiar dacă dragoste cu forța nu se poate face, fundașul american ar putea continua la echipa alături de care a cucerit Cupa României în anul 2011 din cu totul alte motive.

Conform unor surse foarte apropiate echipei de pe Târnava Mare, Howell are o ofertă pe o lună din partea fostei campioane a Germaniei. În aceste condiții, la expirarea respectivei luni de contract Jarrett ar deveni liber de contract și la începutul lunii februarie este deja cam târziu pentru găsirea unui nou angajament dacă cei de la Frankfurt nu vor dori să-i prelungească contractul pe o perioadă mai îndelungată. Termenii unui astfel de contract ar putea fi mai puțin sau deloc convenabili lui Howell, un jucător care totuși are nevoie de stabilitate.

Jucătorul nu a răspuns solicitărilor redactorilor TotalBaschet.

Vă reamintim că Jarrett Howell nu s-a prezentat la reunirea lotului celor de la Gaz Metan Mediaș, programată pe 27 decembrie anul curent.

În 15 meciuri jucate în acest sezon competițional, Howell are medii de 16.8 puncte, 5.2 pase decisive, 3.5 recuperări, 2.1 mingi câștigate și 2.2 pierdute în 32.5 minute pe meci pentru 18.8 la eficiență.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sean :

    )
    A dracu sursele astea, ce mai duc si aduc ele jucatori la Medias! :))

    cu 12 ani în urmă (30.12.2011) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    why not
    De ce sa nu se intoarca? Acum ca se pare ca nu mai exista cauza care creaza probleme: Florin !
    Cum naiba sa frece banca de rezerve, pe rand toti care sunt pe acelasi post numai ca Florin sa aiba mai multe minute de joc, cand sunt ca valoare peste el?

    cu 12 ani în urmă (30.12.2011) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    forum skyliners
    http://skyliners.frblog.de/skyliners-sichten-einen-aufbauspieler-fur-einen-kurzzeitvertrag/#comment-4072leekson am Dezember 29th, 2011 22:26

    cu 12 ani în urmă (30.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!