Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Kamren Belin şi Joshua Crawford în curtea Universităţii Cluj-Napoca

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.10.2014

Nou-promovata CS Universitatea Cluj-Napoca este în tratative cu doi baschetbalişti americani, Kamren Belin (foto) şi Joshua Crawford, potrivit unor surse apropiate ale site-ului TotalBaschet. Gruparea ardeleană mai are în lot alţi trei baschetbalişti veniţi din afara graniţelor ţării, americanul Brian Burrell, bulgarul Vasil Kyosev, respectiv Roman Rukhko din Kazahstan. 

Kamren Belin nu este străin de baschetul românesc, acesta fiind adus în această vară de SCM U Craiova. Totuşi, Belin nu a convins în partidele amicale jucate de formația olteană în presezon și de comun acord cele două părți au ajuns la concluzia că cel mai bine este rezilierea contractului. Ulterior, extrema din Statele Unite a ajuns în Danemarca la Aalborg Vikings, însă între timp s-a despărţit şi de nordici. Acesta sosise la SCM Universitatea Craiova de la Youngstown State Penguins din NCAA, echipă pentru care jucătorul a avut medii de 11.3 puncte/meci și 5.4 recuperări/meci.

De cealaltă parte, Joshua Crawford evoluează pe poziţia 5, având 2.11 metri în înălţime şi o greutate de 111 kg. În stagiunea competiţională 2014-2015, Joshua Crawford a trecut prin Bulgaria şi Israel. În echipamentul celor de la Ironi Ramat din Israel, americanul a bifat doar 2 prezenţe. Apoi, sportivul de peste ocean a încheiat sezonul în Bulgaria la formaţia BC Beroe, acolo unde în 4 meciuri jucate a acumulat medii de 14.8 puncte, 7.8 recuperări şi 10.8 la eficienţă. 

Echipa pregătită de Carmin Popa a cedat primul meci din Liga Naţională de Baschet Masculin, 81-108 pe teren propriu cu CSM-U Oradea, iar în runda secundă "U" Cluj se va deplasa la Sibiu pentru duelul cu CSU din localitate. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!