Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Lucian Pătrașcu nu mai este manager al echipei Gaz Metan Mediaș

Adrian Micinic

Adrian Micinic
29.05.2012

Lucian Pătrașcu nu mai ocupă funcția de manager al echipei de baschet masculin BC Gaz Metan Mediaș. Decizia a fost luată în urma unei ședințe la care au luat parte membri din conducerea clubului de pe Târnava Mare.

Potrivit unor surse apropiate site-ului nostru, Pătrașcu a fost eliberat din funcția de manager, aceasta urmând a fi ocupată de către Dan Popa, fostul antrenor secund al echipei din Mediaș.

În momentul de față conducătorii lui Gaz Metan sunt în căutări pentru numirea unui nou antrenor principal. Din câte se pare negocierile cu Cristian Achim au fost întrerupte, tehnicianul vâlcean decizându-se să-și continue activitatea la Oradea, acolo unde este antrenor principal din anul 2009.

Astfel, funcția de antrenor principal la Gaz Metan Mediaș a rămas vacantă. Actualmente se caută un antrenor cu experiență, foarte probabil străin. În ceea ce-l privește pe Ovidiu Teleabă, acesta va rămâne la club și urmează să revină în funcția de antrenor asistent, ocupată și în perioada 2009/11, când principal a fost Bruno Soce.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Gaz Metan Mediaș adriana :

    decizie
    Multumim celor care au luat aceasta decizie. Felicitari pentru Dan Popa el merita sa ocupe aceasta functie.

    cu 11 ani în urmă (30.05.2012) Raspunde
  • doru :

    si mai interesant
    Si mai interesant de vazut daca aceasta echipa mai este capabila sa reziste( ex.nu l-as vedea pe Ivanovici continuand la Medias) si la ce nivel?!

    cu 11 ani în urmă (30.05.2012) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    patrascu-teleaba-popa
    Este Ok decizia. Patrascu nici daca ii se da scris nu intelege ce inseamna manageriat sportiv.
    Insa Popa e la fel de slab. Ce il califica ptr un astfel de job? A fost un antrrenor secund slab (greseala cu 5 straini in teren e a lui). Pai cand un om greseste, sau nu are performante, nu il avansezi.
    Teleaba secund din nou va fi o greseala. Lasatil sa meaga la o echipa din afara orasului, Sa-si asume viata si cariera de antrenor ca oricare altul. Nu comoditatea orasului propriu. Acolo, la alta echipa sa dea masura valorii lui profesionale.
    Daca vine un antrenor nou, acesta va trebuii s aiba libertatea sa-si aleaga colaboratorii (inclusiv secundul).

    cu 11 ani în urmă (30.05.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!