Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oficial. Mark Ogden rămâne jucătorul lui CSM Oradea

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
06.08.2022

Oficial. Mark Ogden rămâne jucătorul lui CSM Oradea

CSM CSU Oradea a reușit să îl păstreze pe Mark Ogden și pentru stagiunea următoare. Informația a fost oferită inițial de publicația cts23.com și confirmată ulterior de către sursele Baschet.ro.

Update:

CSM CSU Oradea a anunțat oficial faptul că Mark Ogden Jr. va continua și în sezonul 2022-2023 în roș-albastru.

 

🥁🥁🥁 Este OFICIAL !!! Încă un sezon alături de Mark Ogden! 🤩 ⚡Cu toate că a ajuns după jumătatea sezonului trecut în...

Posted by CSM Oradea on Saturday, August 6, 2022

Știrea inițială:

Ogden a venit la Oradea la începutul anului 2022 de la Hapoel Holon. În 16 meciuri disputate în ccampionat alături de gruparea bihoreană, americanul de 27 de ani a bifat 10.9 puncte și 5.6 recuperări în 19.7 minute pe meci. El a prins șase meciuri și în Europe Cup, unde a avut cifre similar celor din LNBM.

De-a lungul carierei sale, Mark a mai evoluat pentru Olympus (Georgia), College Park Skyhawks (G-League), s.Oliver Wurzburg (Germania) și Arged BMSlam Stal Ostrow (Polonia). În scurta perioadă petrecută în România, el a reușit să câștige distincția de MVP în All-Star Game.

La doar două luni după ce a ajuns în Liga Națională, Ogden declara într-un interviu exclusiv pentru site-ul nostru că a găsit un context favorabil în România și că se simte fericit să fie aici.

„În România am găsit un mediu relaxant, care permite oricui să se concentreze pe scopurile și munca sa. Nu sunt foarte multe distracții și ai parte de tot ce ai nevoie. Nivelul competiției din campionat este puternic. Se joacă un baschet fizic, de uzură. Toți jucătorii evoluează ca și cum ar fi la ultimul meci și dau 100% pe parchet.”

Până la acest moment, lotul bihorenilor îi mai conține pe Luca Năstruț, Donatas Tarolis, Tudor Gheorghe, Erick Neal, Kris Richard, Bobe Nicolescu, Cătălin Baciu, Nikola Markovic, Stephen Holt și Enzo Vescan. Rămâne de văzut ce strategie vor aborda Leii Roși pentru înregimentarea ultimului jucător strain.

*foto: fiba.basketball

12 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Raul :

    Ogden
    Jucator bun acum sa vedem daca se va mai aduce un 5 sau daca vor face cu schimbul markovic tarolis si ogden pe pozitia 5. Ar fi prea frumos sa se mai aduca un 5 si un 3 si sa fie al 7 strain markovic in campionat desi nu cred ca este buget 😊 cel putin asa se anunta

    cu 1 an în urmă (06.08.2022)
    • CSM CSU Oradea returnofthesnek:

      :)
      Ogden va fi 5. Va mai veni un 3 si atat, dar din cate inteleg bugetul a cam secat, nu va asteptati la bombe daca nu apare ceva noi la orizont.

      cu 1 an în urmă (06.08.2022)
    • Uivarosan Crăciun:

      Nu a secat niciun buget
      Cu un 3,4 f bun ne batem cu oricine.
      Sper doar sa fie f bun ultimul venit.
      Un 3 spectaculos. 😍

      cu 1 an în urmă (06.08.2022)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca myke :

    !
    Un jucator foarte bun
    Se pare ca domnul Sere a bagat serios banii in buzunar dupa sezonul ratat
    Sunt curios cum va proceda achim cu ogden si pe ce pozitie il va juca

    cu 1 an în urmă (06.08.2022) Raspunde
  • Ricardo :

    Oradea
    Putem spune ca Oradea sta forte bine la pozițiile 4 și 5... Sunt deja 2 jucători care pot evolua și la 4 și la 5 în funcție de context. OGDEN și MARKOVIC un 5 clasic BACIU și un 4 atletic TAROLIS. Nu cred c vor mai aduce și alt pivot și ma gândesc ca deja banii sunt putini pentru un 3 valoros... În plus regula cu 2 romani te oblig să-i folosești mai mult pe Baciu și Nicolescu. În plus îl mai ai și pe Gheorghe...
    În schimb sunt uluit de ce transferuri a făcut Rapid... Va fi o bătaie grozava pentru primele 4 poziții. Ușor dezamăgitor Craiova și Timișoara. Un dezastru dup pararea mea se prefigurează la Sibiu unde încă de pe acum pariez ca nu vor întra între primele 10 echipe din campionat!

    cu 1 an în urmă (06.08.2022)
    • Soare:

      Mama Omida
      bine că e doar părerea ta

      cu 1 an în urmă (06.08.2022)
    • Ricardo:

      Soare
      Eeeee.. Te-ai trezit din hibernare??? Unii mai au și opinii, alții nici măcar simple aprecieri...

      cu 1 an în urmă (06.08.2022)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Ogden
    Un jucator care a demonstrat ca se descurca foarte bine sub panou,cu aruncare foarte buna din interiorul si exteriorul semicercului.
    Handicapul lui este greutatea ,dar suplineste cu IQ-ul sau baschetbalistic ridicat.
    Foarte bun transfer,asteptam un superjucator la poz.3

    cu 1 an în urmă (06.08.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca myke :

    Pozitia 3
    Se tot zvonea intr o perioada Tamulis dar nu as crede.
    Este slabut pentru pretentiile Oradiei. Ceva zvonuri aceve despre acest 3 spectaculos care va ajunge la Oradea?

    cu 1 an în urmă (06.08.2022)
    • CSM CSU Oradea returnofthesnek:

      :)
      La pozitia 4 stam excelent, la 5 in afara de Baciu foarte prost. Daca pleca Markovic si aduceam un 5 da, asa, cu Planinic sau Stipanovic vom suferi mult. Cu Thomson la fel. Asta daca e imi permisa parerea. Cu banii iara excelent nu stam, dovada ca ne-a suflat Voluntari 3-ul fara drept de apel la nivel de salariu. Sigur nu va veni vreun ciuruc, dar nici nu va asteptati la ultra mega wow, decat daca mai jongleaza Sere putin cu banii. Tamulis iara mi se pare 2 pur sange, nu ca ar fi rau. Sanatate si weekend fain.

      cu 1 an în urmă (06.08.2022)
    Raspunde
  • CSM Oradea 2 bulcul 1 :

    .
    Nu stiu de ce nu ma asteptam sa vina si odgen dupa tarolis.. n-am mai jucat cu un pivot clasic bun de la denison. Imi pare rau ca s-au facut economii din nou la pozitia asta, vor fi destui pivoti mai dominanti in lnbm. Astea fiind spuse, n-ai cum sa nu te bucuri ca ramane ogden.

    Sezonul acesta s-ar putea sa avem cea mai puternica echipa din istoria csm-ului. Insa din punctul meu de vedere si sezonul trecut am avut destui jucatori valorosi de la care ma asteptam la mai multe meciuri calitative. Sper sa nu fi fost la achim problema, ca atunci cu lot mai bun vom suferi si mai mult. Cu privire la asta speram sa aducem si un secund poate mai mult decat un pivot clasic.

    cu 1 an în urmă (06.08.2022) Raspunde
  • CSM CSU Oradea returnofthesnek :

    :)
    A fost categoric la Achim problema, dar "selectia" a fost si atunci facuta la nivelul de "primii trei ne-au refuzat, luam ce ramane", deci asa s-a eschivat sa mai supravietuiasca un sezon. Anul acesta in schimb bugetul a ramas la fel in timp ce altii au plusat, recrutarea e vizibil mai buna desi am avut si acum cazuri de refuz, si desi imi place echipa pe foaie nu pot sa nu ma uit in jur si sa vad ca suntem sub Cluj, Voluntari si probabil Rapid. Asta nu e o scuza, tragem tare, dar sa ne asteptam la un sezon lung si greu. Valabil si pentru restul echipelor, e cel mai echilibrat campionat de multi ani.

    cu 1 an în urmă (06.08.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!