Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surse. Mihai Paul este noul manager general al lui Dinamo București

Surse. Mihai Paul este noul manager general al lui Dinamo București

Dinamo București are un nou manager general la secția de baschet. Conform informațiilor noastre, fostul internațional român, Mihai Paul, va ocupa această funcție în cadrul clubului din Ștefan cel Mare. El îi succedează lui Cătălin Nazîru, cel care a început sezonul în funcția de manager, dar după startul slab de sezon al dinamoviștilor, a fost îndepărtat, la fel ca antrenorul Aleksandar Trifunovic.

Miță Paul, așa cum este cunoscut în lumea baschetului, a avut o carieră bogată de jucător, iar pe lângă echipele din București, a mai evoluat la Ploiești, Pitești, Sibiu, Cluj-Napoca și Timișoara. Fostul fundaș a bifat și o experiență în Costa Rica.

Din 2008 și până în 2017, Mihai Paul a bifat 262 de prezențe pe parchet în Liga Națională de Baschet Masculin, timp în care a totalizat cifre de 2352 puncte, 545 recuperări, 713 pase decisive, 224 intercepții și 1968 la eficiență, toate în peste 6600 de minute petrecute pe parchet.

Totodată, Paul a avut numeroase selecții în echipa națională a României. El făcut parte din echipa care a fost foarte aproape să se califice la EuroBasket 2015, pe când naționala masculină era condusă de pe bancă de Marcel Țenter.

Primul meci al lui Mihai Paul în noua funcție ar putea fi chiar derby-ul Capitalei. Dinamo București primește vizita celor de la CSA Steaua București, într-un meci programat pe 2 decembrie, de la ora 20:00

În acest moment, formația din Ștefan Cel Mare ocupă poziția a 4-a în clasamentul Conferinței B cu un bilanț de 3 victorii și 3 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!