Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surse. Milan Mitrovic este pe lista scurtă pentru postul de antrenor la SCM U Craiova

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
23.03.2022

Surse. Milan Mitrovic este pe lista scurtă pentru postul de antrenor la SCM U Craiova

Michalis Kakiouzis nu mai este antrenorul principal al lui SCM U Craiova. Conform informațiilor oferite de United Hoops, tehnicianul grec a fost demis, iar la partida cu Athletic Constanța, pe bancă va fi prezent Ciprian Enache.

Conform unei surse de încredere, Milan Mitrovic este pe lista de opțiuni pentru ocuparea băncii tehnice a oltenilor. Nimic nu este oficial la momentul actual, însă cele două părți se află în tratative.

Sârbul a fost secundul lui Cristian Achim la CSM Oradea, în perioada 2014-2021. Alături de bihoreni, el a câștigat trei titluri în Liga Națională, o Supercupă a României și o medalie de bronz în ediția 2020-21 a FIBA Europe Cup.

După cei șapte ani petrecuți în România, Mitrovic a lucrat ca antrenor secund la vicecampioana Poloniei, BC Zielona Gora, unde antrenor principal este Oliver Vidin.

Milan este absolvent al Academiei de Baschet din Belgrad și a dobândit licența FIBA care îi permite să activeze în postura de antrenor principal la orice nivel pe plan internaţional.

Din informațiile noastre, conducerea alb-albaștrilor are și doi antrenori români pe lista scurtă. Este vorba despre Dan Fleșeriu și Hristu Șapera. Pe lângă aceste nume, a mai fost speculat interesul și pentru un tehnician ucrainean, dar și pentru unul spaniol.

*foto: Roby Boros

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea The Optimiser :

    Mitrovic
    Dacă puneți mâna pe el aș zice un plus clar pentru Craiova! Și asta cred că orice orădean vi-ar putea-o zice...

    cu 2 ani în urmă (23.03.2022) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Sebas :

    Asa este!
    Clar! Cu un buget decent va poate duce in finala!

    cu 2 ani în urmă (23.03.2022) Raspunde
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Milan
    Milan e un tip prea cerebral ca sa preia o formatie gen Craiova,in mijlocul sezonului.

    cu 2 ani în urmă (24.03.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!