Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Mychal Kearse va părăsi pe CSU Atlassib Sibiu

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.12.2011

Fundaşul american Mychal Kearse se află pe punctul de a părăsi pe CSU Atlassib Sibiu, informează www.csufans.ro. Motivul despărţirii de gruparea ardeleană se datorează unor probleme personale.

Kearse a avut 21 puncte şi 4 recuperări în meciul pierdut, scor 72-100, în propriul fief, pe mâna lui CSM Bucureşti, în etapa a 14-a a Diviziei A. Acesta a fost, se pare, ultimul meci al lui Mychal în România.

4 comentarii la aceasta stire:
  • doarbaschet :

    probleme
    Dupa cum au jucat azi,mai multi jucatori ai Sibiului,au probleme personale.

    cu 12 ani în urmă (16.12.2011) Raspunde
  • brylu :

    Surse?
    S-a spus in conferinta de presa. A participat si jucatorul la conferinta. Care-s sursele???

    cu 12 ani în urmă (16.12.2011) Raspunde
  • BC CSU Sibiu www.csufans.ro :

    Surse
    Brylu, jumatate de sala vorbea in pauza meciului despre plecarea lui Kearse. Ce a fost la conferinta de presa a fost doar confirmarea. Noi am pus pe csufans.ro inainte sa aflam de ceea ce a fost la conferinta de presa.

    cu 12 ani în urmă (16.12.2011) Raspunde
  • brylu :

    surse
    Asta am inteles. Citarea unui site nu inseamna sursa. Ma enerveaza cand un site pe care chiar il apreciez o da in tiganeli de cancan, exclusiv, surse si alte expresii d-astea `misterioase`

    cu 12 ani în urmă (17.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!