Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Revine Adrian Guțoaia la Energia Târgu Jiu?

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.05.2015

Foto: Lucian Călinescu

UPDATE.

Transferul a fost făcut oficial de către conducerea clubului gorjean.

----

Energia Târgu Jiu a încheiat un sezon excelent atât pe plan internațional cât și național, iar acum lupta continuă în afara terenului de baschet. Conducerea clubului din județul Gorj încearcă să păstreze cât mai mulți sportivi din nucleul ce a obținut medaliile de bronz în ultima ediție de FIBA EuroChallenge. Prestațiile foarte bune ale lui Watson, Glyniadakis, Milosevic sau Karpelesz au fost remarcate de către cluburile străine care își doresc semnăturile celor amintiți.

Până la această oră la capitolul certitudini se află Antonis Constantinides, tehnicianul cipriot fiind confirmat pentru sezonul următor, în timp ce Louis Darby a luat decizia finală de a se retrage din activitatea de jucător profesionist de baschet. În schimb, la capitolul zvonuri, sursele Total Baschet indică o revenire a lui Andrei Guțoaia la Târgu Jiu, cele două părți urmând a semna contractul în săptămâna ce urmează. De menționat că sportivul internațional a fost curtat de mai multe cluburi în această pauză competițională.

Guțoaia a mai evoluat la Târgu Jiu în stagiunea 2011/2012, pe când gălățeanul avea 21 de ani impliniți. Atunci a înregistrat medii de 5.1 puncte și 1.8 recuperări pentru 4.8 unități la eficiență în aproximativ 16 minute petrecute pe parchet. Actualmente sportivul se recuperează după o ruptură a ligamentelor încrucușate, suferită în presezonul trecut la Oradea, urmând a fi apt de joc în luna iulie.

Sursele noastre nu au fost confirmate, deocamdată, de către conducerea clubului gorjean.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!